Married at First Sight Beeld © RTL

Monique uit MAFS krijgt het maar benauwd van romantische Aron

10 februari 2021 07:20

De experts hebben uitstekend werk geleverd bij het maken van de match tussen Monique en Aron in 'Married at First Sight'. De vonken spatten al sinds het ja-woord van het koppel af. Ondertussen doet Aron nog harder zijn best om zijn kersverse echtgenote voor zich te winnen, maar zij krijgt het ondertussen een tikkeltje benauwd.

"Ik hoop dat elke dag met jou een feestje wordt"

De eerste nacht als getrouwd stel ervaren Monique en Aron als heerlijk. Al snel maakt ze kennis met de galante en romantische kant van haar nieuwe man. Aron heeft een koffer vol cadeaus meegenomen om zijn Monique te verrassen. Voordat ze überhaupt in het vliegtuig stappen om op huwelijksreis te gaan, wordt het haar al even te veel. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-vriend spreekt bruidegom toe op huwelijk Aron en Monique in MAFS

"Vandaag is onze eerste dag samen", begint Aron enthousiast. "Ik hoop dat elke dag met jou een feestje wordt. Bij een feestje hoort ook een cadeautje, dus ik heb voor jou een cadeautje gekocht." Monique is verrast door het lieve gebaar van haar man. Hij geeft haar een kaars.

"Oh, lekker. Dankjewel, wat lief", zegt ze. "Ik dacht eigenlijk dat ik nooit viel op romantische mannen, maar ik vind het heel leuk om dit te ervaren." Maar al snel slaat de sfeer een tikkeltje om. "Nou, ik word er helemaal verlegen van. Ik ga nu echt m'n koffer dicht doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Married At First Sight-quiz: aan welke man word jij gekoppeld?

Het is niet gek dat het zo goed klikt tussen Aron en Monique. De deskundigen van het programma besteden namelijk veel tijd aan het vinden van de ideale koppels. In de video hieronder leggen ze de wetenschap achter de matches uit.

Married at First Sight wordt iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur uitgezonden op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!