Beeld © Videoland

Screenshots onthullen: 'Liyah van Temptation verliefd op Greg'

09 februari 2021 17:15

Greg en Liyah uit 'Temptation Island: Love or Leave' zijn de afgelopen tijd flink aan het moddergooien op social media. De screenshots vliegen je om de oren. Nu doet Greg er nog een schepje bovenop, want wat blijkt? Liyah was smoorverliefd op Greg en heeft dat ook tegen hem gezegd.

"Pff, je maakt mijn ogen waterig"

In Temptation Island: Love or Leave is nu al weken te zien hoe Greg uithuilt bij de vrijgezelle Liyah. Dat de twee een diepere connectie voor elkaar voelen is wel duidelijk, maar toch lijkt er weinig ruimte voor romantiek omdat Gregs hart is gebroken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drama bij de Temptation Island-kandidaten: wat is er aan de hand?

Liyah gaf in onze online serie Love Therapy al aan dat zij en Greg elkaar na Temptation nog maar een paar keer hebben gezien, maar screenshots onthullen nu dat er meer speelde. 'Ik wil gewoon met jou zijn. Maar ja, jij wil mij niet', valt te lezen op de screenshots die Greg nu deelt. Liyah zou deze WhatsApp-berichten naar Greg hebben gestuurd.

Liyah schrijft dat ze heel veel om Greg geeft en dat ze verliefd op hem is. Greg reageert onder meer met: 'Pff, je maakt mijn ogen waterig.'

Wanneer deze gesprekken gestuurd zijn, is onduidelijk. En natuurlijk is er ook nog een kans dat alles is gefotoshopt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Daryl gebruikte Karina tijdens Temptation alleen voor seks'

Eerder was het Liyah die haar volgers een inkijkje gaf in haar privé WhatsApp-gesprekken met Greg. Hij zou namelijk geld geleend hebben van Liyah en hij weigerde dit terug te betalen. Voor haar was daarna de maat vol: 'Ben geen bank. Vind echt niet lauw dat je me steeds geld vraagt. Hou ermee op.'

Liyah blikt terug op Temptation Island in Love Therapy:

Vrijdag is het alweer tijd voor de laatste aflevering van Love Therapy. Hierin is Greg te gast... Dat belooft wat.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!