Geliefd GTST-personage maakt korte comeback in Meerdijk

10 februari 2021 12:48

Goed nieuws voor de fans van 'Goede Tijden, Slechte Tijden': Alkan Çöklü (26) is terug van weggeweest. Althans, voor even dan. De ex-soapie zal in de aflevering van woensdag 17 februari weer in de huid kruipen van Amir Nazar.

In de aflevering, die nu al te zien is bij Videoland, zien de kijkers hoe Amir door middel van een video call zijn vrienden en familie inlicht dat hij besloten heeft om op Lesbos te blijven. En daar is met name Nina niet blij mee.

Amir is immers de biologische vader van Max en Nina vreest dat de Sanders-telg het erg moeilijk gaat krijgen met het gemis van Amir. Die is echter vastbesloten: de kindjes op Lesbos hebben hem harder nodig dan zijn eigen zoon.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Niks coronakilo's: Alkan Çöklü fitter dan ooit op de gram

Amir vertrok in november 2020 naar Lesbos en daarmee kwam er na ruim drie jaar een einde aan het Goede Tijden, Slechte Tijden-tijdperk van Alkan. Een bewuste keuze van de schrijvers die hiermee de weg wilden vrijmaken voor nieuwe verhaallijnen en karakters. Eerder werden ook al Amir zijn ex-vrouw Sjors en diens dochter Lana uit de soapserie geschreven.

Een tijdje terug maakte Alkan zijn vertrek bij de langstlopende soapserie van Nederland bekend. Die aankondiging zie je in de video hieronder.

Alkan heeft vervelend GTST-nieuws

00:53

De rentree van Alkan is vanaf vandaag te zien bij Videoland en woensdag 17 februari bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!