Greg en Karina Temptation Beeld © Temptation Island: Love or Leave

Greg: 'Karina heeft zich tijdens Temptation laten meeslepen'

12 februari 2021 11:02

Tijdens het laatste kampvuur van 'Temptation Island: Love or Leave' werd duidelijk dat Gregory niets meer met Karina te maken wil hebben. De twee verlieten Italië dan ook zonder elkaar. Hoe het nu met hen gaat vertelt Greg in de laatste aflevering van 'Temptation Love Therapy'.

"Ik hou nog steeds van haar, heel veel"

Love Therapy: hoe ging het na Temptation met Greg en Karina?

13:16

Omdat Karina en Gregory samenwoonden, besloot Greg eenmaal terug in Nederland eerst een paar dagen af te koelen bij zijn moeder. "Na twee weken kon ik het weer een beetje aan en ben ik mijn spullen gaan halen", vertelt hij eerlijk. Dat was volgens hem erg moeilijk: "Ik zag haar weer en had alleen maar verwijten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Screenshots onthullen: 'Liyah van Temptation verliefd op Greg'

Van woede was volgens hem geen sprake, vooral onbegrip. "Het komt erop neer dat ze zich heeft laten meeslepen. De Karina die ik heb gezien tijdens Temptation is niet de Karina die ik ken." Gregory blijft ook benadrukken dat ze 'veel hebben meegemaakt', zoals het overlijden van zijn oom. "Normaal was ik niet van verdriet tonen en bij haar kon dat wel voor het eerst. (…) Zij heeft het diepste van Greg meegemaakt."

Hoewel Karina tijdens de aflevering liet weten nog hoop te houden voor een toekomst samen, is Greg daar niet zo zeker van. "Het is moeilijk om haar zo te zien. Ik hou nog steeds van haar, heel veel. En dat maakt het zo moeilijk. Als dat niet zo was dan was ik er allang klaar mee geweest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liyah van Temptation: 'We hadden allemaal met Greg te doen'

Voorlopig ziet hij een relatie niet zo zitten, hij moet eerst de liefde voor zichzelf terugvinden. "Temptation heeft mij echt gebroken", legt hij uit. "Op een gegeven moment kreeg ik voor mijn gevoel klap na klap. (…) Ik heb dingen te verwerken en als ik weer mezelf ben dan kan ik misschien ook zeggen: er is nog hoop."

Temptation Island: Love or Leave is te zien bij Videoland.

Alle afleveringen van Temptation Love Therapy zie je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!