Beeld © Videoland

Worden Jaydi en Ricky van Temptation Island dit jaar nog ouders?

11 februari 2021 14:17

Sonny wie? Jaydi van 'Temptation Island: Love or Leave' lijkt haar ex totaal vergeten en is hoteldebotel op haar nieuwe lover Ricky. Hun relatie neemt al heel serieuze vormen aan, zien we in aflevering 13.

Let op: dit artikel bevat spoilers over Temptation Island: Love or Leave aflevering 13!

"Wie weet zitten we volgend jaar hier weer..."

Het einde van de serie Temptation Island: Love or Leave is opgedeeld in twee delen: deze week zien we hoe het is afgelopen met Greg en Karina en met Sonny en Jaydi. Volgende week zien we het laatste kampvuur van Marco en Denise en Kevin en Eva.

Het zal de kijkers niet verbazen dat de relatie tussen Jaydi en Sonny niet meer te lijmen viel. Sonny sprak niet al te netjes over zijn vriendin, waarop Jaydi het uitmaakte via een videoboodschap. Kort daarna pakte hij zijn koffers, maar dat kreeg Jaydi pas te horen bij het laatste kampvuur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Daryl gebruikte Karina tijdens Temptation alleen voor seks'

In de aflevering springen we daarna meteen drie maanden vooruit in de tijd. De makers zoeken Jaydi én Sonny op, maar wel los van elkaar. Hun relatie is namelijk nog steeds voorbij, maar dat zal geen verrassing zijn.

"Ik ben ontzettend blij met mijn deelname geweest", vertelt Jaydi. Ze denkt namelijk dat ze, als ze niet had meegedaan aan het programma, nog samen was geweest met Sonny. "Dit heeft mij wel als persoon beter gemaakt en mijn situatie vele malen verbeterd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drama bij de Temptation Island-kandidaten: wat is er aan de hand?

Al snel wordt duidelijk dat Jaydi nog steeds helemaal in love is met Ricky. De twee laten er geen gras over groeien: ze zijn namelijk al gaan samenwonen. Jaydi heeft haar spullen opgehaald bij Sonny en trok kort daarna bij Ricky in. "Ik ben nu echt heel happy met Ricky. Ik woon ook al samen met hem. We hebben het echt heel leuk en we doen echt ontzettend veel samen", vertelt een stralende Jaydi.

Nu wordt het langzaamaan tijd voor een volgende stap in hun relatie. "Beide ouders verwachten heel wat van ons", onthult Ricky. Volgens Jaydi willen ze graag grootouders worden. Ricky: "Wie weet zitten we volgend jaar hier weer..." Jaydi vult hem aan: "En zit er een kleine dreumes bij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-koppel Karim en Roshina uit elkaar door ontrouw

Jaydi was onlangs nog te gast in Love Therapy. Hier nam ze het op voor haar ex.

Love Therapy: Jaydi neemt het op voor haar ex Sonny

12:31

Morgen is het alweer tijd voor de laatste aflevering van Love Therapy, hierin is Greg te gast.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!