Beeld © Laura Oldenbroek

De TV Kantine 'doet' Moltalk: dit zijn de eerste foto's

11 februari 2021 11:38

Vanavond is het weer zover: een nieuwe aflevering van het altijd lachwekkende 'De TV Kantine'. In deze aflevering worden de deelnemers van 'Wie is de Mol?' eens stevig op de hak genomen. RTL Boulevard heeft de eerste foto's van de opnames en daarop zien we onder anderen de karikaturen van Marije Knevel (33) en Splinter Chabot (24).

Miljoenen mensen hebben het er al weken over en De TV Kantine speelt daar natuurlijk weer fantastisch op in: Wie is de Mol?. Ilse Warringa vervult vanavond de rol van Marije en Buddy Vedder is te zien als Splinter. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Elise 'Thatcher' Schaap hint op (nu al) gouden scène De TV Kantine

In deze aflevering wordt een uitzending van Moltalk nagespeeld. Carlo Boszhard speelt de rol van presentator Rop Verheijen en Irene Moors verandert in Marlijn Weerdenburg. De rode draad van de uitzending is Bankgiro Miljonairs waarin allerlei BN'ers te gast zullen zijn. Onder anderen Nicolette van Dam (gespeeld door Elise Schaap), Tooske Ragas (gespeeld door Irene Moors), Stefano Keizers (Soy Kroon) en Bram Krikke (Pim van Hövell). De rol van Stefano werd al eerder vertolkt door Soy en dat verraste de cabaretier enorm, zo zie je in onderstaande video. 

De TV Kantine is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!