Ricardo Ras als Robert ten Brink in 'De TV Kantine' Beeld © RTL/Videoland

Kijkers TV Kantine in de war: 'Is dat écht Robert ten Brink?'

11 februari 2021 21:14

De persiflages vliegen je wekelijks om de oren in 'De TV Kantine'. De kijkers zijn niet altijd even onder de indruk, maar de imitatie van Robert ten Brink (65) spant inmiddels de kroon. Het valt zo in de smaak dat de kijkers denken dat acteur Ricardo Ras de 'All You Need Is Love'-presentator gewoon ís.

"Ongelooflijk hoe goed deze imitatie van Robert ten Brink is"

'Robert' komt de laatste tijd vaak voor in De TV Kantine. De acteur Ricardo wist hem zo goed te persifleren dat hij de imitatiejacht De Casting Kantine won. Zeer terecht, vinden de kijkers. Op Twitter gaan ze los over hoe één op één het is. 'Hij ís het gewoon hè? Vooral die stem en intonatie, geweldig!' meldt er eentje. 'Ongelooflijk hoe goed deze imitatie van Robert ten Brink is. Spot on', laat een tweede weten. Een derde vindt dat 'alles klopt'. Weer een ander noemt het 'de beste ooit'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Valentijn Benard over zijn typetjes in TV Kantine: 'Hoop op doorbraak'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De TV Kantine 'doet' Moltalk: dit zijn de eerste foto's

Niet alleen de kijkers, ook Robert ten Brink zelf is enorm onder de indruk van Ricardo's persiflage van hem. De All You Need Is Love-presentator keek met verbazing toe, zeker toen hij zijn imitator virtueel mocht ontmoeten. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!