Tooske Ragas Beeld © ANP / De TV Kantine

Tooske Ragas laat zich uit over persiflage in De TV Kantine

12 februari 2021 11:22

Tooske Ragas heeft sinds kort het presenteren weer opgepakt. Een uitgelezen moment voor 'De TV Kantine' om de 46-jarige eens te persifleren in hun show. "Ik zat erin... ja", reageerde Tooske na afloop op de uitzending in 'Shownieuws'.

"Je moet het waard zijn om gepersifleerd te worden en actueel genoeg zijn"

Tooske, gespeeld door Irene Moors, bleef afgelopen donderdag niet gespaard in De TV Kantine. In een speciale aflevering van TV Kantine Miljonairs mocht ze plaatsnemen tegenover Robert ten Brink nadat eerder Dick Advocaat, Nicolette van Dam en Barry Hay het veld ruimden. De vraag voor één miljoen was waarom Tooske weer begonnen is met presenteren. Hoewel De TV Kantine altijd een satirische ondertoon heeft, zijn de antwoorden behoorlijk pittig.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Valentijn Benard over zijn typetjes in TV Kantine: 'Hoop op doorbraak'

In het stukje wordt ook nog collega Evert Santegoeds om hulp gevraagd. Om zijn aandacht te trekken beweert Tooske dat ze zwanger is. "Carlo is vergeten dat er volgende week weer een nieuwe Privé uitkomt", grapt de echte Evert in de late editie van Shownieuws, als ze het item bespreken. "Daar heeft 'ie niet aan gedacht."

Hoewel Evert wel kan lachen om het toneelstukje, lijkt Tooske zich minder op haar gemak te voelen. "Superleuk", imiteert ze ongemakkelijk Irene Moors, die op haar beurt Tooske weer nadoet (volg je het nog?). "Je moet het waard zijn om gepersifleerd te worden en actueel genoeg zijn", gaat ze verder. "Dus ik zou willen zeggen: sowieso antwoord A was goed en B was goed en die C, daarover hou ik me nog even op de vlakte... maar verder vind ik het superleuk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tooske Ragas deelt een voor- en nafoto van bezoekje aan visagie

De ster van de avond was Robert ten Brink, gespeeld door Casting Kantine-winnaar RicardoZelfs Dr. Love heeft er moeite mee hen uit elkaar te halen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!