Beeld © Talpa/RTL

Loretta is klaar met de sneeuw: 'Heb het wel weer gehad'

12 februari 2021 17:10

Voor het eerst in lange tijd ligt er in Nederland weer een flink pak sneeuw. Hoewel Koning Winter ons land nog geen week heeft bedekt onder een wit deken, heeft Loretta Schrijver (64) inmiddels al wel weer genoeg van de sneeuwpret. In haar vertrouwde 'Koffietijd' deed de doorgewinterde presentatrice haar relaas.

"Je hoort me niet klagen, maar ik doe het toch"

"Je hoort me niet klagen, maar ik doe het toch", begint Loretta te vertellen aan tafel met haar geliefde collega Quinty Trustfull. Loretta geeft eerlijk toe dat ze het wel weer gehad heeft met de sneeuw. "Ik heb het daar sowieso al niet op, ook niet op die gladheid. Maar als je nou bedenkt wat ik ’s ochtends allemaal moet doen voordat je aan Koffietijd toekomt."

Loretta moet haar hele ochtendritueel versnellen vanwege de sneeuw. Zo moet ze twee honden uitlaten. "Nou, die doen er best lang over om hun plasje en poepje te doen. Ze doen er met z’n tweeën twee keer zo lang over. Dat is buiten dat je jezelf moet wassen en aankleden et cetera et cetera.”

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Aaf Brandt Corstius voelde rare sfeer bij Loretta in Koffietijd

Maar dat is niet alles. Als Loretta na het uitlaten van haar honden naar de studio wil, moet zo óók nog een kwartier met haar auto in de weer. "Want de ruiten waren vanochtend weer flink bevroren en niet zo’n klein beetje ook." De presentatrice moest haar autoruiten eerst helemaal krabben. En zodra dat gedaan is, kan Loretta nog steeds niet vertrekken. "Dan ga je in die auto zitten en dan is hij vanbinnen nog een keertje beslagen. Nou, tien minuten heb ik moeten wachten voordat ik er echt mee kon wegrijden." Al met al was Loretta al drie kwartier in de weer voordat ze naar de Koffietijd-studio kon vertrekken.

Bekijk het fragment hieronder.

Koffietijd zie je iedere werkdag om 10:00 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!