The voice of Holland Beeld © RTL

Geplaagde Brenda bruut naar huis gestuurd in The voice of Holland

13 februari 2021 12:54

Vlak voor de knock-out fase van 'The voice of Holland' is Brenda Bee één van de kandidaten die op de valreep het programma moet verlaten. De zangeres, die door Anouk (45) meerdere keren stevig is aangepakt, moet plaatsmaken voor een jonger talent.

"Dat is het spelletje, hè?"

Karlijn en Robin zingen samen 'Can You Feel The Love Tonight'. De meiden zijn zó goed dat het voor Ali B naar eigen zeggen onmogelijk is om de juiste keuze te maken. Toch is het Karlijn die door mag, waarna de coach de keuze maakt om de jonge Robin te 'saven'. Daardoor moet Brenda haar stoel afstaan. "Dat is het spelletje, hè?" concludeert Brenda teleurgesteld. "Deze dames zijn zo jong en zo goed. Het is hen heel erg gegund."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk verafschuwt TVOH-optreden: 'Heel erg blij dat het voorbij is'

Als één persoon niet rouwig is om deze exit, dan is het Anouk wel. Na Brenda's eerste optreden had de coach het al helemaal gehad met haar en dat kreeg het talent te horen ook. Nadat Anouk haar meedeelt dat ze de plank helemaal misslaat en dat ze vermoeiend is om naar te luisteren, vertelt ze Brenda ook nog eens dat ze te veel praat. Tot overmaat van ramp gooit ze ook nog de woorden 'godzijdank ben je bijna klaar' eruit.

Tijdens The Battles ligt de temperatuur in de quarantainer van Anouk nog steeds ergens onder het vriespunt. Brenda levert in de ogen van Anouk niet genoeg. "Brenda, bij jou had ik echt het idee alsof ik naar K3 zat te kijken, en daar ben ik iets te oud voor", zei ze toen. Uiteindelijk besloot Ali om haar alsnog een tweede kans te geven. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voice-kandidaat over stevige aanpak Anouk: zelf niet zo gedaan

Dat de sfeer er lekker in zit tijdens de opnames van The voice of Holland bewijzen Anouk en Jan in de volgende video. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!