Temptation Island USA 2021 Beeld © USA Network

Dit zijn de koppels van het nieuwe seizoen Temptation Island USA

12 februari 2021 20:27

Fans van 'Temptation Island USA' opgelet, want er komt een gloednieuw seizoen van het liefdesprogramma aan. De makers hebben de cast inmiddels bekendgemaakt. Maak alvast kennis met de koppels die in deze reeks de grenzen opzoeken.

Het aftellen kan beginnen, want de nieuwe afleveringen laten niet lang meer op zich wachten. Vanaf 4 maart ontdek je welke koppels vallen voor de charmes van de verleiders in Temptation Island USA. Net als de vorige twee seizoenen zijn de afleveringen op Videoland te zien. 

Chelsea Orcutt (29) & Thomas Gipson (37)

Met nog maar één jaar op hun relatieteller waagt dit koppel uit West-Hollywood de sprong in het diepe. Hij veroverde haar door in haar DM te sliden en die flirterige trekjes speelt hun relatie nu parten. Als Thomas de flirt uithangt, wordt Chelsea jaloers. Dat Thomas moeite heeft met zichzelf binden aan een vrouw helpt ook niet mee. Hun deelname aan Temptation Island USA moet uitwijzen of ze wel voor elkaar bestemd zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen Temptation Island USA binnenkort te zien

Erica Washington (24) & Kendal Kirkland (26)

Na een relatie van tweeënhalf jaar is Erica uit Los Angeles ervan overtuigd dat Kendal de ware voor haar is. Tegelijkertijd is het Kendal die twijfelt of Erica wel in zijn toekomstplaatje past. Ze hoopt vurig dat haar deelname aan Temptation Island USA hen dichterbij elkaar brengt, zodat Kendal eindelijk die felbegeerde ring om haar linkerhand kan schuiven. 

Erin Smith (24) & Corey Sobczyk (25)

Dit koppel uit San Diego is anderhalf jaar samen. Hoewel ze sterk zijn begonnen, zijn de eerste relatiescheuren inmiddels zichtbaar. Erin is gewend om te daten met atleten en heeft de neiging om Corey met haar exen te vergelijken. Hij is dat vanzelfsprekend spuugzat. Tijdens de opnames wil hij zijn best doen om te laten zien dat hij heus wel goed genoeg is voor haar. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Morgan uit Temptation Island USA onthult: 'Evan is een oplichter'

Kristen Ramos (26) & Julian Allen (26)

Kristen en Julian uit Sewell, New Jersey zijn elkaars jeugdliefdes. Momenteel zijn ze elf jaar samen, maar weerhoudt iets hen ervan om de volgende stap in hun relatie te zetten. Dat Julian twee keer een scheve schaats reed heeft daar ongetwijfeld iets mee te maken. Door hun deelname willen ze erachter komen of Kristen het verleden kan loslaten en of ze voor elkaar bestemd zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze uitkomst van Temptation Island USA hadden we niet voorspeld

Inmiddels loopt het Nederlandse seizoen van Temptation Island bijna op z'n eind. In Love Therapy vertelt Greg uitgebreid over zijn deelname en hoe het nu tussen hem en Karina gaat.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!