Miryanna in First Dates Beeld © First Dates 14-02-2021

Kijkers hebben te doen met Miryanna van Reeden in First Dates

15 februari 2021 09:13

Speciaal voor Valentijnsdag is er een blik BN'ers opengetrokken die op blind date gaan in 'First Dates'. Maar dat niet alle dates een match made in heaven zijn, blijkt wel als Miryanna van Reeden (53) aanschuift in het restaurant.

"Dit is dus een van de redenen dat ik niet ga daten"

Als trouwambtenaar bezegelt Miryanna regelmatig de liefde, maar zelf is ze de prins op het witte paard nog niet tegengekomen. Ze is op zoek naar een lieve, empathische man met een gezonde dosis humor, maar dat vindt ze helaas niet in de 49-jarige econoom Enrico. 

"Dus jij was ooit echt een Bekende Nederlander?" vraagt de goedlachse maar ietwat onhandige Enrico aan Miryanna. Niet de manier om indruk te maken op een vrouw. "Maar ik ken jou dus niet..." blijft hij herhalen. "Whatever, dat is toch helemaal niet erg? Het is maar een beroep", lacht Miryanna weg. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bastiaan van Schaik in First Dates: 'Vieze adem is te verhelpen'

Als het moment van de waarheid aanbreekt is Miryanna de eerste om te vertellen dat de vonk niet is overgesprongen. Ze wil Enrico niet nog een keer zien, ondanks dat ze het prettig vond dat hij geïnteresseerd in haar was. "Ik voelde geen aantrekkingskracht en ik denk dat helder is." Enrico denkt er anders over. "Ik had je nog wel een keer willen zien."

De kijkers van First Dates hebben daar zo hun mening over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!