Beeld © Netflix

Déze dramatische datingshow op Netflix is nog beter dan Temptation Island

15 februari 2021 16:12

Maak je geen zorgen: na de finale van 'Temptation Island: Love or Leave' val je niet in een zwart gat. Het gloednieuwe Amerikaanse seizoen staat op 4 maart voor je klaar op Videoland, maar ook Netflix kan er wat van. De streamingsdienst heeft de eerste twee seizoenen van 'Are You The One?' online gezet.

Met voorlopig geen uitzicht op nieuwe seizoenen van je favoriete Nederlandse liefdesprogramma's is dit een welkome verrassing. In het programma bepalen alleenstaande deelnemers hun perfecte match. Dit doen ze aan de hand van een dating-algoritme. Met de kans op de ware liefde én een geldbedrag van 1 miljoen dollar ontstaat er in de villa zo veel drama dat zelfs Sonny er nog een puntje aan kan zuigen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen Are You The One? in teken van biseksualitieit

De kandidaten wéten dus dat hun perfecte match voor hen staat, maar de grote vraag is of ze ook kunnen raden wie dat dan is. Twintig gretige mannen en vrouwen stappen aan boord van dit liefdesspel in de hoop het geld mee naar huis te nemen. En misschien ook de liefde. De trailer van het eerste seizoen bekijk je hierboven.

Met maar liefst elf afleveringen per seizoen hoef je niet bang te zijn dat je je de komende tijd gaat vervelen. De eerste twee seizoenen van Are You The One? kijk je nu op Netflix.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de koppels van het nieuwe seizoen Temptation Island USA

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!