Beeld © RTL

Sylvia heeft een moeilijke boodschap voor Freddy in MAFS

15 februari 2021 21:45

Sylvia en Freddy hadden het in de aflevering van 'Married at First Sight' maandag erg gezellig met elkaar. De twee hadden de grootste lol tijdens het bakken van een echte Italiaanse pizza, maar even later is er een grote ommekeer in de sfeer, als Sylvia een harde mededeling heeft voor Freddy.

"Ik dacht dat ik druk was, maar jij bent nóg drukker"

Het lijkt allemaal heel ontspannen bij Freddy en Sylvia, maar het integendeel is waar voor de 59-jarige blondine. "Er gebeurt een hele hoop om me heen. En alleen maar mooie dingen, ik kan niet anders zeggen." Maar als Sylvia heel even alleen is, komt alles in een keer binnen. "Nou, een beetje vlinders in m'n buik, maar het is best wel eng", zegt Sylvia, die aangeeft meer dan eens teleurgesteld te zijn in de liefde.

De angst om teleurgesteld te raken zit diep, wat duidelijk wordt als het stel een ijsje gaat eten. Sylvia neemt wat afstand, maar dat komt bij Freddy nog niet écht binnen. Als het stel geniet van een ijsje, besluit Sylvia haar gevoel onder woorden te brengen. Ze geeft aan dat ze niet zo in haar hum zit. "Voel je je niet goed?" vraagt Freddy dan, waarop Sylvia haar hart uitstort.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Martien Meiland laat zich uit over MAFS-huwelijk Sylvia en Freddy

Sylvia probeert een manier te vinden om Freddy te vertellen waar ze mee zit, maar zonder hem te kwetsen. "Dat het me tot hier zit", vertelt ze geëmotioneerd. "Ik vind het moeilijk om te zeggen", begint Sylvia. "Ik vind je een heel leuke vent, maar het benauwt me een beetje allemaal. Maar dat ligt niet aan jou", vertelt ze. "Ik dacht dat ik druk was, maar jij bent nóg drukker. Het is een beetje veel." 

Freddy springt meteen tot de conclusie dat Sylvia dan maar naar huis wil. "Dan moet je dat doen." Daarop zegt zij: "Ik denk wel dat ik wat ruimte nodig heb. Sorry, hoor Fred." Wel spreekt het stel af om in contact te blijven, ook al zien ze elkaar even niet.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nieuwe MAFS-kandidaat Sylvia flirt erop los met Carlo Boszhard

Ben jij nou benieuwd of jij en je partner een hoge score zouden halen in de matchtest van Married at First Sight? In de video hieronder zie je meer over de test die de kandidaten ieder jaar afleggen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!