Britney Spears Beeld © Getty Images

Kijkers onder de indruk van 'verdrietige' docu over Britney Spears

15 februari 2021 22:27

Veel Nederlandse kijkers werden maandagavond geraakt door de veelbesproken documentaire 'Framing Britney Spears' die op Net5 werd uitgezonden. Talloze Twitteraars laten weten te doen te hebben met de zangeres en noemen de film verdrietig.

"Zit echt met afschuw te kijken hoe er met Britney Spears is omgegaan"

De documentaire van The New York Times laat onder meer zien hoeveel aandacht de 39-jarige zangeres kreeg van de media. Ook komt aan bod dat Britney al sinds 2008, na haar mentale inzinking, onder curatele staat van haar vader Jamie Spears. Iets waar de zangeres graag vanaf wil.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Timberlake zegt jaren later sorry tegen ex Britney Spears

Veel kijkers hebben medelijden met Britney. 'Ben je 39, maar je mag niets zelf beslissen. Openbaar gevangenschap. Triest', twitterde een kijker. 'Meerdere mensen zeggen in de documentaire dat ze Britney Spears in staat achtten haar eigen beslissingen te nemen. Desalniettemin staat ze al jaren onder curatele', schreef een ander.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rel tussen Ivo Niehe en Britney Spears bereikt nieuw hoogtepunt

Ook dat de zangeres al op jonge leeftijd werd lastiggevallen door de paparazzi vinden Twitteraars heftig. 'Wat een verdrietig verhaal. De pers, en met name, de paparazzi, moeten zich doodschamen in deze', schreef iemand. 'Zit echt met afschuw te kijken hoe er met Britney Spears is omgegaan. Feitelijk heeft de media haar kapot gemaakt. Echt afschuwelijk', deelde een ander.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!