Beeld © RTL

Suzan legt bom onder MAFS-huwelijk: 'Kom niet te dicht bij mij'

16 februari 2021 21:53

Op het eerste oog lijken Suzan (36) en Bert (42) een droomkoppel in 'Married At First Sight'. Toch ontstaan er binnen de kortste keren scheuren in het kersverse huwelijk. Tijdens de huwelijksreis naar Sicilië barst Suzan in tranen uit.

"Hij zou een goede vriend kunnen zijn, maar ik mis iets nu"

"Op dit moment weet ik niet of ik verliefd kan worden", vertelt ze al aan het begin van de reis. De volgende dag wordt het er niet bepaald beter op. "Ik werd wakker en ik werd emotioneel, moest huilen. We hebben het er net over gehad: wat is het? Het benauwt je, je mist het alleen zijn." Bert snapt er op zijn beurt helemaal niks van.

Suzan weet wel waar het aan ligt. "Ik merk dat ik afstand neem. Lichamelijk. Kom gewoon niet te dicht bij mij." Ze ergert zich nu al aan haar nieuwe echtgenoot. "We lijken gewoon zoveel op elkaar. Af en toe word je daar ook moe van." Ze is bang dat haar man haar niet aan kan, juist omdat hij zoveel op haar lijkt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers: 'Danny en broer Lizzy uit MAFS zouden leuk setje vormen'

Er is maar één plek waar Suzan wil zijn: thuis. Bij haar zoon en zónder man. Nog voor ze terugvliegt naar Nederland heeft ze haar beslissing al gemaakt. "Hij zou een goede vriend kunnen zijn, maar ik mis iets nu." Ondertussen is Bert zich van geen kwaad bewust. Hij is niet bang om haar kwijt te raken, ook niet als een goede vriendin. 

Als hij vervolgens seksueel getinte grapjes maakt, is Suzan al helemaal klaar om haar koffers te pakken. "Ik zeg het nu maar even, maar net maak je twee opmerkingen over sm en het veilig doen", zo spreekt ze Bert op zijn gedrag aan. "Ja klopt, dat is misschien niet zo handig van mezelf", geeft hij toe. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvia heeft een moeilijke boodschap voor Freddy in MAFS

Het koppel besluit om niet direct samen te wonen na de huwelijksreis. "Ik denk dat het niet goed is voor ons huwelijk", concludeert Bert. Hij voelt zich eenzaam in het experiment. "Het is alsof je er alleen instaat."

Het moge duidelijk zijn dat de relatie tijdens de huwelijksreis op knappen staat. En dan staat het koppelsweekend nog op het programma, waar het volgens MAFS-expert Eveline flink gaat knetteren...

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!