Cecilia Adoreé met Ferry Doedens Beeld © ANP

Na vertrek Ferry Doedens: gaat ook deze actrice GTST verlaten?

17 februari 2021 15:19

Paniek onder de fans van 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Het gonst namelijk van de geruchten dat er naast Lucas Sanders nóg een geliefd karakter het bekendste soapdorp van Nederland gaat verlaten. Het zou gaan om Tiffy Koster, gespeeld door Cecilia Adorée (29).

Al maanden vragen de fans zich af hoe er een einde zal komen aan de verhaallijn van Lucas. Bij Jinek liet Ferry Doedens al doorschemeren dat zijn tijd in Meerdijk in ieder geval niet zal eindigen met de lugubere dood van zijn alter ego. Een pak van het hart voor de kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden, door wie Lucas nog altijd als één van de publiekslievelingen wordt gezien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nog steeds 'hoop liefde' tussen GTST-tortelduifjes Dorian en Bertrie

Sindsdien vraagt menig fan zich af hoe Lucas dan wél uit de serie zal worden geschreven. De verhaallijn rondom zijn exit lijkt nu te zijn ingezet, aangezien bij Videoland vandaag al te zien is hoe Tiffy plannen maakt om samen met Wolf en Lucas op reis te gaan naar het zonnige Cyprus. Tiffy voelt zich sinds het liefdesfiasco met Daan niet langer thuis in Het Paleis en heeft dan ook tijd nodig om weer tot zichzelf te kunnen komen. Zal een vakantie uitkomst kunnen bieden?

Het zou zomaar eens zo kunnen zijn dat het tripje van Lucas, Wolf en Tiffy zo goed bevalt dat ze besluiten om definitief op Cyprus te blijven. Of zal Tiffy toch uiteindelijk weer terugkeren naar Meerdijk en ligt er een totaal andere exit voor Lucas in het vooruitzicht?

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Aran Bade vraagt GTST-Janine en Ludo het hemd van het lijf

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag te zien om 20.00 bij RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!