Temptation Island: Love or Leave met Monica Geuze en Kaj Gorgels Beeld © RTL

Temptation Island: Love or Leave krijgt een tweede seizoen

18 februari 2021 09:41

We hoeven niet in een zwart gat te vallen na de laatste aflevering van 'Temptation Island: Love or Leave' - die nu te zien is bij Videoland. Er komt namelijk een tweede seizoen! Dat bevestigt RTL aan RTL Boulevard.

"Geef je dan nu op voor een nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave"

De laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave is pas net te zien bij de streamingdienst, of een tweede seizoen is al aangekondigd. En je kan je er nog voor opgeven!

Presentatrice Monica Geuze vertelt aan het einde van de aflevering dat ze voor de opnames op zoek zijn naar zowel koppels, als singles die ware liefde willen vinden. "Zijn jullie een koppel met de vraag: ben ik met de ware? Of ben je single en op zoek naar de liefde? Geef je dan nu op voor een nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave."

Geef je nu op voor Temptation Island: Love or Leave seizoen twee

00:24
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liyah van Temptation: 'We hadden allemaal met Greg te doen'

Temptation Island: Love or Leave heeft een andere insteek dan de reguliere versies voorgaande jaren. Normaliter is de grote vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar in Temptation Island: Love or Leave onderzoeken de stellen of ze wel met de ware zijn. De tortelduifjes geven elkaar vanaf het begin de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn.

Het eerste seizoen is nu volledig te zien bij Videoland. Al gezien? In Temptation Love Therapy doen de meest spraakmakende deelnemers een boekje open. Alle afleveringen bekijk je hier.

Love Therapy: hoe ging het na Temptation met Greg en Karina?

13:16
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Worden Jaydi en Ricky van Temptation Island dit jaar nog ouders?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!