Greg en Karina Beeld © RTL/Tom Cornelissen

Karina haalt fel uit: 'Ik werd gek gemaakt door Temptation Island'

17 februari 2021 21:21

Twee weken lang zon en zuipen: zo ziet de bubbel van 'Temptation Island: Love or Leave' eruit volgens Karina. Ze is één van de spraakmakende personen van het seizoen en vertelt in een video op YouTube dat ze gek werd gemaakt tijdens de opnames.

"Daar heb ik helemaal geen zin in"

Het contact met Daryl vond naar eigen zeggen vooral plaats als ze in beschonken toestand verkeerde en ze was heus niet de héle avond slijtageplekken in de voorkant van zijn jeans aan het schuren. In de video probeert de Temptation Island-ster haar kant van het verhaal zo goed mogelijk te belichten. "Ik werd echt gek gemaakt daar", biecht ze op.

Je zou denken dat kandidaten de vorige seizoenen hebben gezien en de verhalen hebben gelezen, maar Karina lijkt geen idee te hebben wat ze kon verwachten. "In plaats van dat ze mij laten zien dat Greg (haar vriend, red.) huilt..." Daarmee doelt ze op de vervelende beelden die ze wel te zien kreeg, zoals haar vriendje die toenadering zoekt tot andere vrouwen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Greg: 'Karina heeft zich tijdens Temptation laten meeslepen'

Het lijkt op sommige momenten dat Karina zich gebruikt voelt voor de entertainment. Zo vertelt ze dat ze na twee uur slaap voor de camera werd gezet om quotes op te nemen. "Daar heb ik helemaal geen zin in." Weinig slapen en de ongezonde levensstijl zorgden ook voor een ander probleem: ze was zo moe dat zelfs haar stem veranderde. "Ik krijg zoveel reacties: 'je praat zo sloom'."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Daryl gebruikte Karina tijdens Temptation alleen voor seks'

Hoe het nu gaat tussen Gregory en Karina, vertelt Greg zelf in de onderstaande aflevering van Love Therapy. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!