Big Brother Beeld © Ingo Calì

Strijd tussen bondjes in Big Brother bereikt zinderend hoogtepunt

18 februari 2021 11:47

De spanning is momenteel om te snijden in de 'Big Brother'-villa. Michel (36), Nick (30) of Jerrel (25) zal vanavond tijdens de liveshow het veelbesproken RTL 5-programma moeten verlaten. Het naderende exit-moment zorgt uiteraard voor de nodige onrust bij de bewoners.

Al dagenlang zijn de kandidaten van Big Brother bezig met het smeden van complotjes. Jill, Thomas, Jerrel, Zoey en Matt vormen sinds kort een pact en hebben gezamenlijk gestemd op Nick en Michel, in de hoop om één van de mannen naar huis te kunnen sturen.

Liese, Julie, Naomi, Michel en Nick spelen echter ook samen onder één hoedje. Zij hebben Jerrel en Jill op de nominatiebank gezet. Dit zorgt ervoor dat er uiteindelijk vier bewoners in de gevarenzone zitten: Michel, Nick, Jerrel en Jill.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Brother komt mogelijk met drie nieuwe bewoners

Huismeester Zoey heeft van Big Brother de opdracht gekregen om één bewoner veilig te stellen. Hoewel ze in eerste instantie voor Jerrel gaat, kiest ze er later toch voor Jill om in het huis te laten blijven. Dat betekent dat Jerrel, Michel of Nick vanavond Big Brother zal moeten verlaten.

Op social media zorgt het naderende vertrek van één van de heren voor een hoop onrust. Net als in het huis lijken ook de fans in twee kampen verdeeld. Aangezien Jerrel de afgelopen weken veel kritiek heeft gekregen van de fans, lijkt hij de grootste kans te hebben om door de kijkers naar huis te worden gestuurd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruzie Jerrel en Michel zorgt voor ergernis kijkers Big Brother

Wil jij weten wie vanavond zijn koffers moet pakken? Kijk dan vanavond naar de liveshow van Big Brother, om 21.30 bij RTL 5 en Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!