Beeld © Tom Cornelissen via Denise

Marco en Denise na Temptation ondanks slippertje nog samen

18 februari 2021 12:28

De fans van 'Temptation Island: Love or Leave' bleven na de laatste aflevering met een hoop onbeantwoorde vragen zitten over de liefde tussen Marco (30) en Denise (32). Denise vertelt ons hoe het echt zit.

Let op: dit artikel bevat spoilers over aflevering 14 van Temptation Island.

"Ik ben blij dat Marco het nu ook pijnlijk vindt om naar te kijken en dat hij er oprecht spijt van heeft"

Dé vraag op ieders lippen na het zien van de laatste aflevering van dit Temptation-seizoen: zijn Marco en Denise nou nog steeds samen of is het definitief klaar na het avontuurtje van Marco met Tahira? Denise heeft het verlossende antwoord voor ons.

Eerst even wat we tot nu toe weten. Al wekenlang draait de geruchtenmachine overuren. Marco zou na afloop van de opnames van Temptation Island: Love or Leave naar bed zijn geweest met Tahira, die dat op haar beurt weer zou hebben doorverteld aan de makers van Temptation Island: Love or Leave. Klinkklare onzin, zo laat Denise aan RTL Boulevard weten. "Het begon natuurlijk met dat briefje dat Marco gaf aan Tahira na de dreamdate. Daarop stond dat hij van haar hield. Ik vond de woorden die hij gebruikte in dat briefje absoluut niet fijn. Maar ik ben blij dat Marco het nu ook pijnlijk vindt om naar te kijken en dat hij er oprecht spijt van heeft. Hij heeft me benadrukt dat het vriendschappelijk was bedoeld, het is echt zijn naïviteit geweest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gregory over spelletjes Daryl in Temptation: 'Karina is erin getrapt'

Maar in de laatste aflevering hoorden we natuurlijk wél dat Marco en Tahira hebben gezoend. Denise: "Dat is bij één keer gebleven en hij had er meteen spijt van. De geruchten over dat er meer zou zijn gebeurd, zijn absoluut niet waar. Het klopt ook niet dat productie dit aan mij heeft verteld. Marco heeft dit zelf tegen mij gezegd, later hoorde ik dat de programmakers hier al van op de hoogte waren gebracht door Tahira."

Sindsdien is de vriendschap tussen Marco en Tahira bekoeld. Ook Denise ziet geen heil in contact met de vrouw die haar relatie heeft laten wankelen. "Ik heb haar nooit over dit voorval gesproken. Daar heb ik ook vrij weinig behoefte aan. Tahira respecteerde mijn relatie niet en vanaf het eerste moment had ik het gevoel dat ze geen zuivere koffie is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Karina haalt fel uit: 'Ik werd gek gemaakt door Temptation Island'

Hoe Denise omgaat met kritiek van mensen die niet vinden dat Marco een tweede kans verdient? "Ik vind dat ik sterker ben geworden en weet wat ik wil. Vroeger zou ik me veel meer aantrekken van wat mensen online zeggen over onze relatie en vooral over mij nu, maar daar hecht ik geen waarde aan. Ik weet waar ik achter sta en ik kies voor Marco. Niemand anders heeft daar iets mee te maken." Terugblikkend op het programma zegt ze: "Als ik mezelf in de afleveringen terugzie, zie ik een groei. Ik zie een sterke, maar ook teleurgestelde vrouw in de laatste aflevering. Een vrouw die ontzettend veel van Marco houdt maar niet over zich heen laat lopen. Ik ben trots op die vrouw."

Denise zegt liever te willen focussen op de toekomst met haar Marco. "Marco en ik zijn ook nooit uit elkaar geweest. Dat was ook een roddel. Marco heeft ontzettend veel spijt van zijn slippertje en doet zijn best om zichzelf te bewijzen. Dag in, dag uit vertelt hij me hoe blij hij met mij is en met de kans die ik hem heb gegeven."

Toch heeft het vertrouwen wel een deuk opgelopen. "Het is ook nog niet helemaal terug, maar er wordt hard aan gewerkt. Dit was een enorme les voor Marco. En ik voel wel dat de relatie, ondanks de nieuwe wending, sterker is geworden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island: Love or Leave krijgt een tweede seizoen

Kunnen we die bruiloft dan alsnog verwachten? Daar is Denise nog niet helemaal over uit. “Ik heb de ring niet teruggegeven voor de show. Of de bruiloft doorgaat is aan Marco. Hij vertelt dat hij meer dan bereid is om voor mijn liefde te vechten, dat hij samen met mij oud wil worden. Mocht er weer een aanzoek komen, dan nu zonder camera’s. Lekker intiem en romantisch. Dat is precies hoe ik het zou willen.”

De laatste aflevering van Temptation Island: Love or leave is vanaf vandaag te zien bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Love Therapy bekijk je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!