Kevin en Eva Temptation Island: Love or Leave Beeld © Temptation Island: Love or Leave/Videland

Heeft Kevin alle twijfel bij Eva kunnen wegnemen na Temptation?

18 februari 2021 16:06

Voor de 27-jarige Kevin en Eva van 19 was 'Temptation Island: Love or Leave' erop of eronder. Het koppel verving tortelduifjes Gulcin en Sorelis en had hierdoor minder lang de tijd om op zoek te gaan naar antwoorden. Hebben ze die inmiddels gevonden?

Let op: dit artikel bevat spoilers over aflevering 14 van Temptation Island.

"We moeten eerst de problemen nog flink aanpakken voordat we de volgende stap kunnen zetten"

Als er iemand zichzelf moest bewijzen op Temptation was het Kevin wel. Toen Eva tijdens het begin van hun relatie op reis was in Thailand, ging hij de fout in met zijn ex. Met hun deelname aan de ultieme relatietest wilde Kevin zich bewijzen. Toch deed hij juist het tegenovergestelde. Hoewel Kevin tijdens het laatste kampvuur blijft volhouden dat hun relatie nog te redden is, heeft Eva zo haar twijfels. "Aan de beelden die ik heb gehad, weet ik niet of hij de ware is", biecht ze op tegenover presentatrice Monica Geuze.

Als de twee elkaar weer zien blijft ze dan ook koeltjes. Het is Kevin die meteen zijn excuses aanbiedt. "Elke keer als we een ruzie hebben schiet ik omhoog in mijn emotie en trek jij je terug en word ik alleen maar bozer", doet hij zijn verhaal. "Ik wil gewoon sorry zeggen voor al die keren. Ik dacht dat het alleen jouw fout was, maar nu weet ik dat het merendeels mijn fout is." Met zijn woorden weet hij bij Eva precies de juiste snaar te raken. "Dat is iets wat ik wil dat gaat veranderen", spreekt ze hem toe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco en Denise na Temptation ondanks slippertje nog samen

Ondanks dat er nog genoeg twijfels zijn, overheerst de liefde. Kevin en Eva besluiten dan ook sámen Italië te verlaten. "Er zijn nog wel veel dingen waar we het over moeten hebben", begint Eva. "Maar het is de start van iets nieuws", vult Kevin haar aan.

Bij thuiskomst blijkt Brabant net zoveel romantiek te bieden als Italië, al moet het koppel er wel voor vechten. Eva heeft namelijk nog steeds haar twijfels, enkele maanden na de opnames, terwijl Kevin dolgraag vooruit wil. "Ik zat echt in de knoop met mijn gevoelens", blikt Eva terug in de laatste aflevering van Temptation Island. "Het voelde een beetje of ik voor Dennis of voor Kevin moest kiezen. (...) Ik had het gevoel dat het al te laat was." Kevin moest dus een tandje bijzetten om haar te overtuigen. "Ik ben me gaan beseffen dat ik meer van haar hou dan ik dacht", vertelt hij over zijn charme-offensief. "Als ik mijn best niet had gedaan, dan was het klaar geweest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island: Love or Leave krijgt een tweede seizoen

Ondanks de nodige ups en downs woont het koppel nog altijd samen, maar wel met een paar aanpassingen. De belangrijkste: Eva laat niet langer over zich heen lopen. "Er zijn echt nog wel dingen die moeten veranderen, daar moet aan gewerkt worden", aldus de blondine. Een gezin starten zit er voorlopig dan ook nog niet in, daar is hun relatie nog niet stabiel genoeg voor. Kevin: "We moeten eerst de problemen nog flink aanpakken voordat we de volgende stap kunnen zetten."

De laatste aflevering van Temptation Island: Love or leave is vanaf vandaag te zien bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Love Therapy bekijk je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!