Beeld © TV Kantine/RTL

Kijkers gaan stuk om zelfspot persiflage Rob Kemps in TV Kantine

18 februari 2021 21:27

Nadat 'De TV Kantine' onlangs een lading kritiek over zich heen kreeg door het 'mislukte' uiterlijk van Rob Kemps (35), slaan ze nu keihard terug. De kijkers vonden Rob namelijk twee weken geleden op een 'killer clown' lijken en nu heeft de 'TV Kantine' hem ook daadwerkelijk een killer clown gemaakt.

'Ik hou ervan: je ‘niet lijkende’ persiflage persifleren tot je iets vindt waar ié wél op lijkt'

In weer een hilarisch nieuwe en voorlopig laatste aflevering van De TV Kantine zien we hoe John de Mol op de hak wordt genomen met zijn knikkerprogramma Marble Mania. Op het moment dat zijn knikker in de put valt, zien we daar het persiflage van Rob Kemps, geschminkt als de clown van de film IT. Kijkers vinden het een gouden actie van het programma. 'Goede revanche dit', reageert een kijker. 'Tof dat De TV Kantine ook zelfspot heeft' en 'Ik hou ervan: je ‘niet lijkende’ persiflage persifleren tot je iets vindt waar ié wél op lijkt' zijn maar een greep van de reacties op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

'Gaby Blaaser' zorgt voor sportieve afsluiter van De TV Kantine

In deze aflevering staat dit keer de tafel van Jinek en Beau centraal, waar verschillende gasten aanwezig zijn. Zo zien we onder andere 'Gaby Blaaser', 'Sven Kockelman', 'Dionne Stax', 'Lilianne Ploumen', 'Margriet van der Linden' en 'Marije Knevel' aan tafel zitten. Ook daar reageren de kijkers weer lovend op. 'Okay... écht sick hoe perfect de types lijken in de De TV Kantine en hoe goed dat gedaan wordt. Heel knap, serieus' en 'Wat wordt Eva Jinek toch perfect neergezet in de TV Kantine' klinkt het onder andere op Twitter. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Marije Knevel over persiflage De TV Kantine: 'Groot compliment'

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Tooske Ragas laat zich uit over persiflage in De TV Kantine

Niet elke persiflage van De TV Kantine was overigens een schot in de roos. Zo werd 'prinses Amalia' niet gewaardeerd:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!