Sex and the City Beeld © Getty Images

Naast Samantha óók geen Mr. Big in reboot Sex and the City

19 februari 2021 04:07

Waar in een eerder stadium al bekend werd dat de reboot van de razend populaire jaren 90-serie 'Sex and the City', getiteld 'And Just Like That...', geen rol is weggelegd voor Kim Cattrall (64), moeten fans het nu ook doen zonder Chris Noth (66), oftewel Mr. Big. Volgens 'Page Six' keert de grote liefde van het hoofdpersonage Carrie Bradshaw niet terug in de nieuwe serie.

"Ik was in eerste instantie ontzettend enthousiast over de reboot, maar heb nu serieus mijn twijfels"

'Carrie Bradshaw is misschien wel weer single in SATC'

03:17

Ook David Eigenberg, die de rol van Miranda Hobbes' echtgenoot Steve Brady speelde, zal niet te zien zijn in de reboot. Hoe de show er zonder Samantha, Mr. Big en Steve komt uit te zien is een vraag die veel fans op sociale media bezig houdt. Voor hen hoorden deze drie karakters bij de 'familie'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Sex and the City voegt Caitlyn Jenner toe aan cast reboot'

'Ik was in eerste instantie ontzettend enthousiast over de reboot, maar heb nu serieus mijn twijfels. Waarom geen rol voor Big? Carrie en hij waren toch juist eindelijk gelukkig na al die jaren van toestanden?', schrijft een fan online. Een ander zegt: 'Samantha was de smaakmaker van de twee films die zijn uitgekomen, zonder haar houdt het voor mij sowieso op. En Steve wil je ook gewoon zien, omdat hij die fijne, trouwe vriend is die je als kijker nodig hebt.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen Sex and the City krijgt geen vierde hoofdrol

Woordvoerders van de zender HBO, waarop de serie uitgezonden zal worden, wilden niet reageren.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!