Goede Tijden, Slechte Tijden Beeld © EndemolShine / Goede Tijden, Slechte Tijden

Make-over voor Ludo Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden

19 februari 2021 13:16

De hoogtijdagen van Richard van Nooten in 'Goede Tijden, Slechte Tijden' lijken geteld nu Ludo Sanders zijn vechtlust weer terug heeft gevonden. Bij de inmiddels bekende sluwe plannen van de soapschurk hoort natuurlijk zijn vertrouwde look en dus ging acteur Erik de Vogel (59) in de weer met de tondeuse.

De afgelopen maanden heeft Ludo noodgedwongen moederziel alleen moeten leven op een verlaten boorplatform. Hij wordt weliswaar op het nippertje gered door zijn grote liefde Janine, maar eenmaal weer terug in Meerdijk lijkt het alsnog niet goed te gaan met de ooit zo machtige kunstmagnaat.

Ludo heeft maar weinig oog voor zijn familie en ook het verlies van het veilinghuis aan aartsrivalen Billy en Richard lijkt de zakenman weinig te interesseren. De vete tussen Ludo en de Bonnie en Clyde van Goede Tijden, Slechte tijden voelt dan ook als een beklonken strijd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na vertrek Ferry Doedens: gaat ook deze actrice GTST verlaten?

Maar schijn bedriegt! Ludo is namelijk langzaamaan weer bij zinnen gekomen en is vastbesloten om zijn veilinghuis weer terug te krijgen. En dat doet de bad guy uiteraard geheel in stijl: in zijn vertrouwde pak en zonder de inmiddels beruchte baard.

Op Instagram delen de makers van GTST een video waarin te zien is hoe Erik de Vogel zijn baard eraf haalt. Zal deze make-over het startsein vormen van het wraakplan van Ludo richting Billy en Richard?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oude bekende maakt comeback in Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot donderdag om 20.00 te zien bij RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!