Achmed Akkabi in 'Mocro Maffia' Beeld © Videoland/RTL

'Ook vierde seizoen Mocro Maffia ingeleid met miniserie'

22 februari 2021 16:20

Videoland trakteerde fans van 'Mocro Maffia' vlak voor het derde seizoen op de miniserie '#Komtgoed'. Ook het vierde seizoen krijgt voorafgaand een extra spin-off. Dat heeft hoofdrolspeler en schrijver Achmed Akkabi (27) zondagavond laten weten in de talkshow 'Humberto'.

"Ik heb wel een idee voor een spin-off die toch wel een overtreffende trap is"

Mocro Maffia ontpopte zich de afgelopen jaren tot een van de grote hits van Videoland. Hoewel het derde seizoen nog volop bezig is, werd begin deze maand al een vierde deel aangekondigd - waar Achmed nu druk voor aan het schrijven is. Wanneer het nieuwe seizoen precies te zien zal zijn bij Videoland, daar durft hij nog geen uitspraken over te doen. "Wat ik nu vooral moet doen is de scenario’s afmaken, zodat we kunnen beginnen met filmen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frits Lambrechts te zien in nieuwe seizoen Mocro Maffia

Ook zijn er weer plannen voor een minireeks, om het vierde seizoen in te leiden. "Er is ook een idee om dat weer te gaan doen volgend seizoen. Alleen in een iets andere vorm", vertelt de acteur. "Ik heb wel een idee voor een spin-off die toch wel een overtreffende trap is."

In het derde seizoen van Mocro Maffia is Romano (Mandela Wee Wee) spoorloos en Potlood (Nasrdin Dchar) komt alleen te staan in hun oorlog tegen De Paus (Achmed Akkabi). Ondertussen zint Nadira (Nora El Koussour) op wraak voor alles wat haar en haar familie in de eerdere seizoenen is aangedaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is hoe Tatta uit Mocro Maffia aan z'n luie oog komt

Het derde seizoen van Mocro Maffia is nu te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!