Goede Tijden, Slechte Tijden Beeld © EndemolShine / Goede Tijden, Slechte Tijden

De vogel is gevlogen: nog meer tegenslagen voor Ludo Sanders

22 februari 2021 16:24

Uccello, de gevleugelde boezemvriend van Ludo Sanders uit 'Goede Tijden, Slechte Tijden', is niet meer. Dat is te zien in de uitzending van 1 maart, die nu al bij Videoland te bekijken is. Let op: dit artikel bevat spoilers.

Even leek het erop dat de grootste soapschurk uit de geschiedenis van Goede Tijden, Slechte Tijden nooit meer terug zou keren naar Meerdijk, nadat hij afgelopen herfst door zijn kleinzoon Valentijn overboord werd gekieperd. Zoekacties van de politie haalden niets uit en na maanden te hebben gezocht, werden deze zelfs gestaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geliefd GTST-personage maakt korte comeback in Meerdijk

Toch was de pater familias van de Sanders-clan al die tijd nog in leven en weet door regenwater en beschimmeld brood te overleven op een verlaten boorplatform, midden op zee. Net wanneer eenzaamheid de doodzieke Ludo fataal lijkt te worden, landt er een mysterieuze raaf op het boorplatform. Ludo weet het beestje te vangen en besluit hem om te dopen tot Uccello, de Italiaanse benaming voor vogel. Vanaf dat moment zijn Ludo en Uccello onafscheidelijk. De vogel zorgt er zelfs voor dat Janine weer herenigd wordt met haar grote liefde en er een prachtige vriendschap ontstaat, maar daar is nu abrupt een einde aan gekomen. 

Ludo Sanders keert eindelijk weer terug in GTST

00:25
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrouw GTST-acteur Ferri Somogyi in verwachting van tweeling

In de aflevering van maandag 1 maart is namelijk te zien hoe Richard en Billy een plannetje smeden om Uccello te vermoorden, en met succes... Of Ludo het verdriet te boven komt en of de raaf misschien nog een tweelingbroer - wie zal het zeggen - heeft? Je ziet het de komende weken in Goede Tijden, Slechte Tijden, iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!