Beeld © RTL

Suzan en Bert uit MAFS staan allebei heel anders in de situatie

22 februari 2021 21:40

In 'Married at First Sight' is het koppelsweekend inmiddels aangebroken. De stellen ontmoeten elkaar allemaal en gaan, terwijl de rest meekijkt, in gesprek met hun expert over hoe zij het avontuur beleefd hebben. Tijdens het gesprek van Suzan en Bert wordt duidelijk dat zij allebei nogal anders tegen de situatie aankijken.

"We hebben nooit ruzie gehad"

In gesprek met hun expert blijkt al snel dat Bert en Suzan behoorlijk anders op hun avontuur samen terugkijken. Suzan heeft daar een uitleg voor. "Ik merkte dat ik me ging ergeren aan dingen, terwijl dat niet fair is naar Bert toe, want hij is een heel lieve leuke man, maar ik kan daar niet verliefd op worden."

Bert zegt daar het volgende op: "Er is ergens een keer een muur opgetrokken en die is niet meer naar beneden gegaan. Na het samenwonen heb ik ook nog geprobeerd om te vragen of we wat af konden spreken, daar kreeg ik een vrij duidelijke nee op. Toen is de deur wel dichtgegaan."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Eerste ruzie dreigt huwelijksreis van Mick en Daisy te verpesten

Suzan benadrukt vervolgens dat het stel nooit ruzie heeft gehad, dus dat de twee ook prima met elkaar om kunnen gaan. "Want jullie zitten hier niet alsof jullie elkaar de hersenen in willen slaan", zegt hun expert Pablo. Bert benadrukt vervolgens ook dat er nooit problemen zijn geweest tussen hem en Suzan. "Daarom vond ik het ook zo zonde dat je niet met me af wilde spreken", vertelt hij daarna.

Pablo sprak met RTL Boulevard over het koppelsweekend. Daarover zie je in onderstaande video meer.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!