Beeld © ANP

MAFS-expert Eveline vraagt kijkers te stoppen met haatreacties

22 februari 2021 16:30

De laatste twee afleveringen van het zesde seizoen van 'Married at First Sight' zijn inmiddels te zien op Videoland. De shows zijn maandag en dinsdag nog via de lineaire televisie te zien. Eén van de experts uit het programma, Eveline Stallaart (39), vraagt de kijkers alvast om geen negatieve reacties te plaatsen over de deelnemers van het programma.

"Graag wil ik jullie om een gunst vragen"

'Lieve kijkers. Graag wil ik jullie om een gunst vragen', schrijft de expert in haar Instagram Stories. 'Als jullie overwegen een onaardige of ongepaste opmerking te plaatsen over de kandidaten, bedenk dan dat het echte mensen zijn', vervolgt ze.

Eveline benadrukt dat de kandidaten van Married at First Sight zich kwetsbaar hebben opgesteld. 'En ze verdienden daarom zeker geen virtuele bak stront. Dus alsjeblieft zet die narigheid eens om in een compliment. Moet je eens kijken hoe je je dan voelt.' 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

MAFS-expert Eveline heeft tip voor mannen die kinky foto's sturen

Eveline is uiteraard één van de deskundigen uit Married at First Sight. De koppels in het programma worden aan elkaar gekoppeld door een matchingtest. In de video hieronder wordt er uitgelegd hoe dat precies in zijn werk gaat.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!