Beeld © RTL

Rein tegen Danny tijdens MAFS-koppelweekend: 'Hou je bek'

22 februari 2021 21:54

In de aflevering van 'Married at First Sight' maandag is te zien dat de stellen elkaar allemaal ontmoeten op het koppelsweekend. Al snel blijkt dat het tussen Rein en Danny niet meer zo koek en ei is als eerst. Sterker nog, het lijkt erop dat de heren nog een appeltje met elkaar te schillen hebben.

"Dat heeft mij ook wel aan het denken gezet"

Aanvankelijk vertelt Danny bij aankomst op het koppelsweekend dat hij en Rein elkaar wat minder gesproken hebben. Daarna besluiten de mannen dat ze er het beste van gaan maken tijdens dit weekend.

Later heeft het stel een gesprekje met hun expert, Eveline. "Afgelopen weekend is er wel wat gebotst en is er bij mij wat geknakt", vertelt Rein tijdens dat praatje. "Dat heeft mij ook wel aan het denken gezet." Rein vond het lastig dat Danny leuke dingen deed met vrienden. "Waar ben ik in dit verhaal?" vraagt hij zich hardop af.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rein uit MAFS wil verder met Danny: 'Zullen we ervoor gaan?'

Op de vraag of er liefde is zegt Rein, dat hij dat wel voelt. "Op sommige momenten is er wel liefde. Tijdens de huwelijksreis heb ik het echt wel gevoeld." Danny vindt zijn partner moeilijk te peilen. "Rein denkt dat hij heel duidelijk is, maar ik zie die signalen niet zo." Als Rein gevraagd wordt of hij Danny als relatiemateriaal ziet, bevestigt hij dat, waarop Danny zegt dat hij dat niet echt gemerkt heeft.

Uiteindelijk zitten Rein en Danny, samen met een handje vol andere kandidaten, in een jacuzzi. Als Danny dan het verhaal van Rein onderbreekt, komt laatstgenoemde fel uit de hoek. "Hou jij anders even een keer die bek van je dicht." Daarop zegt Danny: "Bek, ik heb een mond. Je kunt het netjes zeggen of ik ben er klaar mee."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Reins beste vriendin Petra brengt bezoekje aan déze BN'er

Maar toch zien ze elkaar wel zitten en spreken de twee zelfs naar elkaar uit dat ze ervoor willen gaan, zoals te zien is in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!