Beeld © ANP

Bevestigd: Mr. Big tóch te zien in Sex & The City-reboot

27 mei 2021 11:40

Goed nieuws voor fans van 'Sex & The City'. Het leek erop dat Chris Noth (66), oftewel Mr. Big, niet te zien zou zijn in de reboot 'And Just Like That...'. Eerder dit jaar kregen zij toch weer een sprankje hoop toen de acteur zelf hintte op zijn comeback. Nu is die bevestigd door de uitvoerend producent van de show.

Page Six claimde enkele maanden geleden dat Noth, naast Kim Cattrall (64), de grote afwezige is in de nieuwe show. De acteur reageerde daarna op de geruchten via sociale media. Chris plaatste een reply nadat een fan vroeg waarom hij niet meer in de rol van Mr. Big kruipt, de grote liefde van hoofdpersonage Carrie Bradshaw. 'Nou, als Page Six dat zegt dan móet het wel waar zijn,' aldus Noth, die er een emoji met een knipoogje achter zette.

Fans hoopten al dat zou worden aangekondigd dat Noth wel degelijk te zien zal zijn in de serie, en nu is het zover. Uitvoerend producent Michael Patrick King bevestigt aan Amerikaanse media: "Hoe zouden we ooit een nieuw hoofdstuk van het verhaal van Sex & The City kunnen vertellen zonder onze Mr. Big?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Corona speelt rol in reboot Sex and the City

And Just Like That... draait om de levens van Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes en Charlotte York, die inmiddels allen in de 50 zijn. Er worden 10 afleveringen gemaakt, waarvoor de dames allen 1 miljoen dollar per show krijgen. Verwacht wordt dat de productie in de lente zal starten. Oh, en saillant detail: er keert nóg een oude liefde van Carrie terug in de show.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!