K3 Beeld © ANP

Deze jongens willen de nieuwe sterren van K3 worden

23 februari 2021 08:23

Met meer dan 10.000 aanmeldingen is het vechten geblazen om het gat dat Klaasje Meijer (25) in K3 achterlaat op te vullen. Eva Jinek (42) hielp op maandagavond de overgebleven K2'tjes mee in hun zoektocht naar een waardige vervanger van Klaasje. In 'Jinek' laten de volgende jongens zien dat ze klaar zijn voor het muzikale avontuur.

"Ik ben begonnen met zangles, omdat ik denk: misschien kan het wel wat worden"

Gert Verhulst heeft al aangekondigd dat potentiële K3'tjes niet moeten onderschatten hoe zwaar het is om onderdeel van de muziekgroep te zijn. Om nog maar te zwijgen over de strenge regels waaraan je je moet houden zolang je onder contract staat. Toch willen Benji en Julian niets liever dan aan de zijde van Marthe en Hanne schitteren.  "Ik ben begonnen met zangles, omdat ik denk: misschien kan het wel wat worden", vertelt Benji trots. "Als ik dan naar een auditie mag, dan sta ik in ieder geval niet voor gek."

Superfan Julian wil niets liever dan op auditie gaan. Zelf een K3'tje zijn is een langgekoesterde droom. "K3 heeft mij in mijn jeugd altijd geholpen met hun muziek. Het gaf mij positiviteit en vrolijkheid." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gert Verhulst waarschuwt nieuw lid K3: 'Niet onderschatten'

Misschien dat de Nederlandse rapper Gofast wel oren heeft naar een auditie. In 2020 maakte hij een gangsterversie van het nummer 'Oya Lélé' en hoewel dat bij Studio100 niet in goede aarde viel, waren de meiden zelf wel verrast.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!