Beeld © SBS

LLDL-meisje moet toestemming aan vader vragen om bed te delen

23 februari 2021 11:40

De 23-jarige Cecilia en Thomas verlengen hun verblijf in 'Lang Leve de Liefde XL'. Maar er is één probleem: Cecilia kan ternauwernood zelfstandig ademen zonder haar ouders in de buurt. Ze schakelt voor het minste of geringste een hulplijn - lees: haar familie - in als ze zelf geen keuze kan maken.

"Papa vindt het toch wel goed als hij bij mij in bed slaapt?"

Haar besluiteloosheid bereikt het toppunt als ze overdag alvast papa belt om te vragen of ze wel met Thomas in één bed mag slapen. Thomas is namelijk twee meter en op de bank slapen is niet best voor zijn nachtrust, maar wat Cecilia niet durft te zeggen is dat ze die lange knul gewoon naast zich in bed wil hebben. Toch moet pappie eerst even toestemming geven en dus besluit ze om haar moeder te videobellen. 

Thomas moet eerst een vrijbrief krijgen om bij papa's kleine meid in bed te duiken. "Papa vindt het toch wel goed als hij bij mij in bed slaapt dan?" vraagt Cecilia aan haar moeder. "Vraag het even aan je vader", luidt het antwoord. Uiteindelijk komt het verlossende antwoord. "Ja, als je maar van elkaar afblijft."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Frikandel speciaal'-meisje krijgt passende wijn van date in LLDL

Nu Thomas de toestemming heeft waar hij zo naar verlangt, schakelt hij snel door naar de volgende versnelling. De zelfbenoemde borsten- én billenman heeft een belangrijke boodschap voor z'n date. "Ik zie weleens een vrouw met een kont en geen borsten. Dat is een sneu basispakketje." Als Cecilia vervolgens verkondigt dat ze niet tevreden is over haar billen, is hij hard. "Je moet ook nooit tevreden zijn over jezelf, want dat is niet goed." 

Dezelfde nacht waarop ze voor het eerst een bed delen (om te slapen), viert Cecilia haar 23ste verjaardag. Hoewel ze een bos prachtige rode rozen heeft gekregen, is er één ding waar ze meer naar verlangt: een liefdevolle kus. Toenadering zoeken is echter iets waar Thomas de ballen verstand van heeft. Omdat hij haar niet kan geven waar ze zo naar snakt, besluiten ze om het Lang Leve de Liefde-huis te verlaten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Afwijzing in Lang Leve de Liefde neemt ongemakkelijke wending

Lang Leve de Liefde wordt iedere maandag om 21.30 uur uitgezonden op SBS6. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!