Beeld © RTL/FLEXMI

Sylvia uit MAFS heeft kanker: 'Weten niet hoe het nu verder gaat'

23 februari 2021 21:55

De laatste aflevering van 'Married At First Sight' wordt afgesloten met een traan. Het is de bedoeling dat Freddy samen met zijn prachtige bruid Sylvia aanschuift om te bespreken of ze getrouwd willen blijven of scheiden, maar Freddy komt alleen. Sylvia is namelijk ernstig ziek.

Let op: dit artikel bevat spoilers van de laatste aflevering van Married At First Sight.

"De tranen liepen mij gelijk over de wangen"

Freddy is er erg bedroefd onder. "Er is iets gebeurd met haar lichaam dat niet erg leuk is om aan te horen. Ze heeft iets gekregen wat je leven kan kosten." Carlo mag van Sylvia vertellen wat er aan de hand is. "Het is longkanker. Het is in een stadium waarin we niet kunnen zeggen hoe het nu verder gaat. Laten we voor haar hopen dat het goedkomt."

Freddy is kapot van het nieuws. "De tranen liepen mij gelijk over de wangen. Ik vond het heel erg." Zoals een goede echtgenoot betaamt staat hij aan haar zijde. "Ik sta voor haar klaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe MAFS-kandidaat Sylvia flirt erop los met Carlo Boszhard

Omdat Sylvia niet bij de laatste opnames aanwezig kan zijn, leest Eveline namens haar een brief aan Freddy voor. "Het voelde vanaf dag één al zo vertrouwd en fijn om bij jou te zijn. Buiten dat we nog veel lol hebben en hetzelfde denken, voel ik nog net niet die ene prikkel of vlinder in mijn hart." Toch is ze nog niet klaar met het huwelijk en laat ze de deur openstaan. "Mijn antwoord is dat ik graag nog getrouwd blijf. Mocht het later toch niet lukken, dan heb ik er een vriend voor het leven bij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waar staan de koppels van Married at First Sight een jaar later?

De ziekte van Sylvia en de huwelijksproblemen zijn niet de enige redenen waarom dit seizoen van Married At First Sight als pittig bestempeld wordt. Carlo vertelt er meer over in onderstaande video. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!