Beeld © RTL/NT Visuals

Lars legt bom onder MAFS-huwelijk tijdens tirade op tv

23 februari 2021 21:55

Het gaat in de laatste aflevering van het seizoen helemaal mis tussen 'Married At First Sight'-koppel Lars (35) en Lizzy (26). Hoe meer afstand Lizzy neemt van de relatie tijdens het koppelsweekend, hoe meer Lars zijn ware aard laat zien. Zelfs het relatieadvies van psycholoog Tila biedt geen soelaas.

Let op: dit artikel bevat spoilers van de laatste aflevering van Married At First Sight.

"Ik trek zo'n relatie echt niet"

Lars is behoorlijk over de zeik omdat zijn vrouw in een andere kamer slaapt zónder dat hij begrijpt waarom. "Het was voor mij het moment waarop ik dacht: ik ben echt aan een dood paard aan het trekken." Tila brengt de twee samen voor een goed gesprek. "Ik kan niet zeggen wat ik voel. Ik leef al heel m'n leven voor anderen..." begint Lizzy. "Je moet nu iets veranderen, anders is het afgelopen", eist Lars op zijn beurt.

Lizzy probeert verder uit te leggen waarom ze per se alleen wilde slapen, maar daar krijgt ze de kans niet toe. Nog voordat hij precies weet wat er met zijn vrouw aan de hand is, loopt hij woedend weg. Lizzy ziet het niet meer zitten. "Ik trek zo'n relatie echt niet. Ik kan niet eens mezelf zijn. Ik heb het idee dat ik moet leven zoals Lars het voor ogen heeft."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lizzy uit MAFS laat zich uit over 'veelbesproken' koppelsweekend

Na een sportdag met oud-MAFS-kandidaten Chantal, Thierry en Kimberly gaat het gebakkelei gewoon verder. De vlam slaat in de pan en de camera weet nog net de nasleep vast te leggen. Rein trekt aan de arm van Lars om het gesprek met Lizzy aan te gaan, maar zij heeft de hoop al opgegeven. Lars wint het getrouwtrek en probeert zijn boosheid onder controle te houden.

"Stik er maar in! Nee, voor de camera moet alles mooi zijn", roept Lizzy haar man nog na als hij voor de tweede keer wegstampt. "Ik ben hier echt helemaal klaar mee", vertelt ze al huilend in de armen van Rein. "Iedere keer wordt alles op mij geschoven. Ik mag m'n gevoel niet uitspreken." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ouders Lars uit Married at First Sight zien gezinsuitbreiding wel zitten

Zelfs Mick, van alle kandidaten de man van de minste woorden, neemt het voor haar op. "Jij gaat zomaar door, door, door. Je geeft haar geen moment rust om te herstellen", zegt hij tegen Lars. Zodra Mick een momentje alleen heeft met de camera vertelt hij hoe hij echt over hem denkt. "Lars is zo dominant. Hij heeft het constant maar over versnellingen, maar ik zei al: je bent geen rij-instructeur. Ga gewoon lekker lol maken en relaxed zijn en laat het meisje even met rust. Dat komt vanzelf wel goed."

Sylvia ziet een scheiding van mijlenver aankomen. Zonder namen te noemen laat ze weten dat Lars te veel vraagt van Lizzy en wil dat zij alles op zijn manier doet, waardoor Lizzy geen ademruimte krijgt en er een giftige relatie ontstaat. "Erg ongezond, vond ik."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lizzy uit MAFS deelt niet eerder vertoonde beelden met Lars

Goed komt het niet meer. Lars gooit de deur definitief dicht en ook Lizzy is klaar om er een punt achter te zetten. Tijdens de laatste ceremonie is hun besluit unaniem: ze vragen de scheiding aan. Ze kunnen in ieder geval wel veel leren van het huwelijk van oud-deelnemers Patty en Bram. Zij zijn nog altijd heel gelukkig samen na hun televisie-avontuur, blijkt uit onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!