Beeld © Een

Opnames Vlaamse Chateau Meiland weer van start

23 februari 2021 16:35

Goed nieuws voor alle fans van de Nederlandse én Vlaamse Chateau-series. De opnames van de Vlaamse variant, ‘Château Planckaert’, zijn net zoals de Nederlandse versie opnieuw van start gegaan. Dat is af te leiden aan een Instagram-post van geluidsman Pascal Braeckman (59). 'We zijn er weer', luidt het onder de geplaatste foto.

"Beetje thuiskomen"

Waar wij de Meilandjes hebben, kennen ze in België de familie Planckaert. Voormalig profwielrenner Eddy en Christina Planckaert hebben in Frankrijk een bouwvallig kasteel gekocht en de twee gaan dit opknappen tot een ware chambre d'hôte. Toen vorig najaar bleek dat het programma maar liefst anderhalf miljoen kijkers scoorde, werd er al snel groen licht gegeven voor een vervolg. Helaas werd dat door corona lange tijd uitgesteld.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Talpa reageert op commotie rond Claire in Chateau Meiland

Hoe lang die pauze zou duren, was tot op heden niet duidelijk. Maar nu Pascal Braeckman van de Belgische omroep VRT een foto post op zijn Instagram-pagina draait de geruchtenmachine weer overuren en lijkt het erop dat we niet héél lang meer hoeven te wachten. De geluidsman is namelijk te zien met het welbekende kasteel op de achtergrond. 'We zijn er weer! Beetje thuiskomen. Château Planckaert Frankrijk', schrijft hij erbij. Lijkt ons sterk dat de geluidsman daar vertoeft zonder de familie in kwestie erbij...

Hun voorlopers, 's Neerlands eigen Meilandjes, komen op 1 maart met een nieuw seizoen van hun programma. De eerste beelden zie je in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!