Kevin en Eva Temptation Island: Love or Leave Beeld © Temptation Island: Love or Leave/Videoland

Kevin en Eva van Temptation: 'Er is wel heel veel geknipt en geplakt'

24 februari 2021 19:51

Kevin en Eva hebben een nare nasmaak overgehouden aan hun deelname aan 'Temptation Island: Love or Leave'. In een video op YouTube vertellen de twee dat er dit seizoen wel heel veel geknipt en geplakt is.

"Productie heeft voor mij eigenlijk die brief geschreven"

Hoewel de ultieme relatietest anders liep dan verwacht, hebben de tortelduifjes geen spijt van hun deelname. Ze vinden het zelfs jammer dat ze niet de oorspronkelijke twee weken hebben kunnen volmaken. Het programma heeft hen goed gedaan. "Als we ruzie hebben stellen we het niet meer uit, maar praten we het uit", vertelt Kevin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moïse Trustfull: 'Kaj en ik zijn gevraagd voor Temptation'

Met de beelden die ze van elkaar te zien kregen, had dat zomaar anders kunnen uitpakken. Zo doet Eva een boekje open over de boodschap die ze naar haar vriend stuurde, die in eerste instantie heel anders ging. Het was de productie van het programma die haar vertelde dat ze naast 'ik hou van je' en 'ik mis je', ook nog even moest verwoorden dat ze twijfelde aan haar relatie. "Dus productie heeft voor mij eigenlijk die brief geschreven", aldus Eva.

Hoewel de realityster er op dat moment niets van dacht, heeft ze nu spijt. "Het was ook een beetje de spanning. Ik heb ook op het einde nog gezegd: 'Dikke kus, ik hou van je.' Dat hebben ze niet aan hem laten horen, maar ik heb het wel gezegd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nú al gezinsuitbreiding voor Temptation-koppel Ricky en Jaydi

Ook bij Kevin ging niet alles volgens het boekje. De productie hoopte namelijk dat hij niets zou sturen, omdat Eva eerder had aangegeven dat de relatie dan klaar zou zijn. Kevin: "Er werd mij aangeraden Eva geen bericht te sturen omdat dat haar uit haar proces zou halen." Hij besloot niet te luisteren en zijn gevoelens alsnog op papier te zetten. "Die brief hebben ze wel gelezen, maar is weggegooid. En toen heb ik later met productie een nieuwe brief geschreven."

Ook het beruchte kampvuur verliep volgens Kevin anders. Wat we niet te zien kregen is dat hij Dennis nog om uitleg heeft gevraagd en naar zijn gevoelens vroeg. "Het komt nu over alsof ik heel snel zei: 'Het komt allemaal wel goed', maar die beelden die ik heb gezien heeft Kevin wel toegelicht", vult Eva aan. "Op dat moment had ik er vrede mee, want ik had nooit gedacht dat hij de antwoorden zou geven waarop ik hoopte. Daar zie je niets van terug."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze singles vonden na Temptation tóch nog de liefde

Het hele seizoen van Temptation Island: Love or leave is nu te zien bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Love Therapy bekijk je hier.

Love Therapy: Kayli klapt uit de school over relatie Kevin en Eva

10:18

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!