Elisabeth Moss in 'The Handmaid's Tale' Beeld © Hulu

The Handmaid's Tale dropt eerste trailer seizoen 4

26 februari 2021 11:31

Gilead heeft weer van zich laten horen in de eerste trailer van het vierde seizoen van 'The Handmaid's Tale'. De eerste beelden beloven een bijzonder bloedstollend seizoen. Ook wordt onthuld wanneer de serie terugkeert.

"We gaan de strijd aan"

De spanning was de afgelopen drie seizoenen al te snijden in The Handmaid's Tale, maar in het vierde seizoen lijkt er nóg meer te gebeuren voor Offred. Er staan weer tien afleveringen op de planning voor de vierde reeks van de hitserie. Uit de eerste trailer blijkt dat het gevecht tussen de dienstmaagden en het übergelovige Gilead voortzet. "We gaan de strijd aan", laat actrice Elisabeth Moss, die June ofwel Offred speelt in de show, weten in de teaser. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Praise be: vijfde seizoen The Handmaid's Tale in aantocht

June zal zich blijven inzetten voor de vrijheid van de dienstmaagden in het nieuwe seizoen. Dat brengt, net als in de voorgaande seizoenen, de nodige risico's met zich mee. Zoals we van haar gewend zijn, deinst ze niet terug voor gevaar en zal ze er alles aan doen om herenigd te worden met haar twee dochters en echtgenoot. Het vierde seizoen van The Handmaid's Tale gaat op 28 april in première in Amerika. Wanneer Videoland de nieuwe afleveringen uitbrengt, is nog niet bekend. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!