De TV Kantine Beeld © Laura Oldenbroek

Schud jij zo een BN'er-imitatie uit de mouw? Dan zoekt Carlo jou

26 februari 2021 12:55

Heb jij het in je om de nieuwe Elise Schaap (38) te worden en ben je gek op typetjes? Dat komt dan goed uit. Carlo Boszhard (51) is voor het nieuwe seizoen van 'De TV Kantine' op zoek naar talenten.

"Geef je op en misschien zie ik jou volgend seizoen"

In de laatste aflevering van het huidige seizoen van De TV Kantine heb je als kijker gezien hoeveel plezier de acteurs op de set beleven. Maar in het programma is niet alleen ruimte voor mensen die het al hebben gemaakt in het vak. Carlo wil wederom nieuw talent aan het succesvolle programma toevoegen en daarvoor is hij op zoek naar mensen die de gave hebben om BN'ers zo te imiteren dat het net echt lijkt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers TV Kantine in de war: 'Is dat écht Robert ten Brink?'

Aan het einde van de aflevering doet Carlo een oproep. "We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Dus kun jij iemand nadoen? Geef je op en misschien zie ik jou volgend seizoen." Schud jij zo een Britt Dekker-imitatie uit de mouw of kun je als geen ander Máxima nadoen? Opgeven kan via deze website als je hét nieuwe imitatietalent van RTL 4 denkt te zijn.

Ricardo Ras heeft dit seizoen al laten zien dat de deelname aan De Casting Kantine hem geen windeieren heeft gelegd. Hij is zo goed in het imiteren van Robert ten Brink dat Carlo en Elise hem aan het einde van het programma spontaan de rol van Dr. Love in De TV Kantine aanboden. Je ziet een stukje van zijn auditie in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Valentijn Benard over zijn typetjes in TV Kantine: 'Hoop op doorbraak'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!