Thomas Big Brother Beeld © RTL XL

Thomas over deelname Big Brother: 'Werd elke dag gelukkiger'

26 februari 2021 15:24

Het is de Brusselse Thomas (23) die gisteren na meer dan de helft van de honderd dagen zijn biezen moest pakken in 'Big Brother'. Hij liet daarmee zijn beste vriendin Jill (22) achter. "Het doet pijn dat het nog zes weken duurt voordat we elkaar weer kunnen zien", zegt hij in zijn exit-video.

"Het was een voorrecht om mee te doen"

"Het voelt raar om terug in de normale wereld te zijn", horen we hem zeggen. "Er is wel een soort rust gekomen. (...) Normaal zou ik het gevoel hebben van: oké, ik kan dit, we gaan ervoor en ik blijf erin vanavond. Maar dat had ik vandaag niet." 

Hij zegt dat hij blij is dat het zo is afgelopen en dat zijn goede vriendin Jill, met wie hij een innige band heeft opgebouwd, hierdoor nog steeds in het spel zit. "Het enige wat mij pijn doet is dat het nog zes weken kan duren voordat we elkaar weer kunnen zien." 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jill en Matt uit Big Brother delen bed met elkaar na feestje

"We hebben een onvoorwaardelijke vriendschap, een onvoorwaardelijk vertrouwen, ik wist niet dat dat bestond. Zij begrijpt wie ik ben en wat ik voel. Om dat tegen te komen, is heel speciaal", beschrijft hij zijn band met Jill, die het vanaf nu zonder haar beste vriend moet zien uit te vogelen.

Over zijn ervaring in het huis zegt hij dat het er een is die hij niet zal vergeten. "Ik wandel heel gelukkig naar buiten met een hele hoop nieuwe vriendschappen en heel veel plezier. Ik heb veel meegemaakt. (...) Ik ben blij dat ik het heb kunnen volhouden om elke dag mijn bed uit te komen, de hometrainer op of om buiten te gaan lopen. Dat ik elke dag wel een beetje gelukkiger werd. Het was een voorrecht om mee te doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BFF's Jill en Thomas worden tegen elkaar uitgespeeld in Big Brother

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!