Beeld © RTL/NT Visuals

Mick en Daisy maken de balans op: 'Het is uitgepraat'

01 maart 2021 16:19

In het zesde seizoen van ‘Married at First Sight’ heeft heel Nederland kunnen zien hoe zes koppels aan elkaar gematcht werden, waaronder Mick en Daisy. Aanvankelijk leek het een ideale match: allebei jong en spontaan en ook nog eens wonend in Amsterdam-Noord. Helaas bleek niets minder waar. Al vrij snel werd duidelijk dat dé klik er niet was. In gesprek met RTL Boulevard blikken Mick en Daisy terug op hun huwelijk.

"Als ik Mick tegenkom in de kroeg, doen we een borrel"

De huwelijksdag hebben ze allebei als een sprookjesachtige dag beleefd. "Je bent op je mooist. Je hebt een mooi pak aan", vertelt Mick. "Daisy droeg een mooie jurk." Maar na die eerste dag werd al vrij snel duidelijk dat de klik op romantisch gebied er niet was. De communicatie tussen de twee liep niet lekker.

"Dat merkten we al op de eerste vakantiedag in Albufeira", legt Mick uit. Als voorbeeld kaart hij de discussie aan over het verkennen van het eiland. "Toen het ging over links of rechts gaan. Daar ben ik een beetje dichtgeslagen." Daisy vertelde vervolgens tegen de camera’s dat ze het zonde vond 'de echte Mick' niet te zien en daarin nogal teleurgesteld was. De huwelijksreis van de twee mondde uit in alles behalve een succesvol huwelijk.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Daisy uit MAFS geeft uitleg: 'Ik heb contact gehad met Mick'

"En het hele gebeuren met mijn enkel heeft ook niet meegeholpen", zegt Daisy daarover. "Ik zie wel terug dat ik mezelf daarna niet heb kunnen herpakken. De teleurstelling was hartstikke groot. Dat was het voor mij op dat moment." Eenmaal terug in Nederland breekt Daisy bij het zien van haar familie. "Je zag wel aan haar dat ze op was”, vertelt Mick. “Ik heb er niets meer aan kunnen doen."

Het stel besloot het samenwonen over te slaan en zag elkaar uiteindelijk weken later op het koppelweekend. Daar liepen de spanningen tussen de twee hoger op. En tijdens het beslismoment maakten de twee, tot niemands verrassing, bekend te willen scheiden. Ze legden hun ringen op de tafel en daarmee was hun huwelijk over.

Nu ze het achteraf terugziet, had Daisy misschien anders kunnen reageren, vertelt ze zelf. "Maar het is gebeurd. Het is gegaan zoals het is gegaan." Ook Mick heeft de beelden uiteraard teruggekeken. "Als ik dit achteraf zie, denk ik niet dat wij geschikt voor elkaar zijn." Overigens ziet hij in Daisy wél aspecten waar hij naar op zoek is in een vrouw. "Ik vroeg om een zelfstandige meid, bijvoorbeeld. Eentje met een eigen leven. Dat is Daisy zeker."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sylvia en Freddy zijn beste vrienden: 'Het is altijd lachen'

Omdat de manier waarop Daisy en Mick uit elkaar zijn gegaan misschien niet ideaal was, besloot Daisy na een tijdje Mick te bellen. "Het is goed om het hele verhaal nog een keer samen te bespreken", zegt ze daarover. Uiteindelijk hebben ze samen wat gedronken bij Mick thuis. "Ik heb mijn excuses aan hem aangebonden, voor dingen die ik iets beter had kunnen verwoorden. Daarmee is het voor ons allebei uitgepraat."

Ook Mick kijkt met een tevreden gevoel terug op dat gesprek. "Kijk, we doen allemaal mee met de beste intentie. En als het dan niet lukt, is dat jammer. Er is respect voor elkaar en we hebben het allebei geaccepteerd." Maar wat als de twee elkaar tegenkomen in Amsterdam-Noord? "Dan zeggen we elkaar gedag", zegt Mick. "Als ik Mick tegenkom in de kroeg, doen we een borrel", aldus Daisy.

In het liefdesleven van Daisy is het momenteel rustig. "Dat is helemaal prima. Ik ben happy met de mensen om me heen. Ik ga niet geforceerd daten, dus er is momenteel geen man in mijn leven." Bij Mick is dat niet veel anders. Momenteel is er geen nieuwe liefde in zijn leven. "Maar over aandacht heb ik niets te klagen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Aron en Monique blijven daten: 'We gaan een volgende fase in'

In de video hieronder vertelt Daisy meer over de ontmoeting die ze heeft gehad met Mick.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!