Beeld © AVROTROS

Deze vrouw is de 21ste saboteur in Wie is de Mol?

06 maart 2021 20:47

Al zeven dagen lang speelt deze vraag door het hoofd van 'Wie is de Mol?'-fans: is het Roxanne 'Rocky' Hehakaija (37) of Renée Fokker (59) die de boel in het 21ste seizoen van het programma loopt te saboteren? Nu de grote finale er eindelijk op zit, is het hoge woord eruit.

Wekenlang pluizen fans iedere verdachte stap uit, worden er tientallen hints gedeeld met andere kijkers en duiken we en masse een tunnel in. Is Renée of toch Rocky de Mol van dit seizoen? Kijkers die hun punten op Renée hebben ingezet, hebben geluk. Renée mag zich in het selecte gezelschap van 21 Mollen scharen, wat Rocky automatisch de winnaar maakt van het huidige Wie is de Mol?-seizoen.

Historisch lage pot

Renée kreeg de eervolle doch lastige taak om dit seizoen zoveel mogelijk geld uit de pot te houden, opdrachten te dwarsbomen en haar medekandidaten op het verkeerde spoor te zetten. Hoewel de eerste opdracht (zoveel mogelijk geld uit de pot houden) vooral aan verliezend finalist Charlotte is besteed. In haar eentje maakte ze het team maar liefst 7.000 euro afhandig, waardoor we kunnen spreken van een historisch lage pot. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Charlotte Nijs: 'Heb onderschat hoe moeilijk de WIDM-test is'

Presentator Rik van de Westelaken kondigde eerder in de officiële podcast van het programma aan dat deze finale heel anders is dan andere finales. "Een seizoen is natuurlijk niet af zonder een finale, dus er gaat zeker een finale komen", zei hij. 

Die finale vond niet plaats bij het oude vertrouwde VondelCS in Amsterdam. "We zijn ergens in het land, zonder publiek. Publiek is niet welkom. We zijn vanwege corona natuurlijk aan allemaal maatregelen gebonden, maar we gaan een live finale hebben en die wordt volgens mij super spannend."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo wordt de volgorde van de schermen bepaald in Wie is de Mol?

Charlotte Nijs kreeg in de aflevering van vorige week al te horen dat ze niet de winnaar van het huidige seizoen is. Sinds die aflevering staat haar telefoon roodgloeiend, zo vertelt ze aan RTL Boulevard.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!