Goede Tijden, Slechte Tijden Beeld © EndemolShine / Goede Tijden, Slechte Tijden

Einde van een soaptijdperk: Lucas en Tiffy verlaten Meerdijk

02 maart 2021 13:49

Pak de tissues er maar bij, want de allerlaatste aflevering van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' met Ferry Doedens (30) en Cecilia Adorée (29) is vanaf nu te zien bij Videoland.

Let op: dit artikel bevat spoilers uit GTST.

"Ik ben dankbaar voor alles wat ik als Tiffy heb mogen spelen"

Menig fan van Nederlands langstlopende soapserie zal vandaag even een traantje moeten wegpinken bij het afscheid van Tiffy, Lucas en Wolf. Overmand door emoties nemen Janine, Linda, Anton en Nina afscheid van het drietal, waarna het gezinnetje de taxi instapt en Meerdijk definitief achter zich laat en vertrekt naar China voor een bezoek aan Tiffy’s zusje Moon. Een emotionele toestand, die overduidelijk ook bij acteurs als Caroline De Bruijn en Marly van der Velden een gevoelige snaar weet te raken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marly van der Velden had moeite met vreemdgaan in GTST

Het opnemen van de laatste scène betekent immers ook dat er is een einde is gekomen aan de zeepcarrière van zowel Cecilia Adorée als Ferry Doedens. Laatstgenoemde speelt sinds 2009 al mee in Goede Tijden, Slechte Tijden en kan dus inmiddels wel worden gerekend tot het meubilair van de soapserie. Ook Cecilia, die sinds 2016 in de huid kruipt van Tiffy, wordt door de kijkers gezien als één van de publiekslievelingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Met déze OnlyFans-hunks maakt Ferry Doedens sexy content

Cecilia blikt vandaag met weemoed terug op haar tijd als Tiffy. 'Ik ben dankbaar voor alles wat ik als Tiffy heb mogen spelen. Mijn god, hebben jullie even? Precies vijf jaar geleden deed ik auditie voor Tiffy en dacht ik: ja, deze rol snap ik. De casting was al een feest. De rest is geschiedenis.'

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Nieuwe GTST-ster Romy Monteiro had crush op 'Rick'

De laatste aflevering met Cecilia en Ferry is vanaf nu dus te zien bij Videoland en op dinsdag 9 maart bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!