Ik Geloof In Mij Beeld © Wessel de Groot

Nieuw seizoen Ik Geloof in Mij volgende week al te zien

03 maart 2021 11:28

Het spraakmakende tv-programma 'Ik Geloof in Mij' is terug! In het tweede seizoen, dat op maandag 8 maart van start gaat, kijken we weer mee over de schouders van rasartiesten Rutger van Barneveld, Dario, Johan Kettenburg, Wally McKey, Dave van Well, Gio en natuurlijk René le Blanc.

Ook tijdens de tweede reeks steken de zangers hun heilige geloof in zichzelf niet onder stoelen of banken en doen nog steeds alles voor dat ene doel: doorbreken en wereldberoemd worden. In het nieuwe seizoen gaat in ieder geval een grote droom in vervulling: de mannen mogen optreden in een van de grootste poptempels van Nederland, de Ziggo Dome in Amsterdam. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ik Geloof in Mij-kandidaat Rutger in tranen om relatiebreuk

Het tweede seizoen focust zich dan ook vooral op de aanloop naar het concert. De heren doen er alles aan om de zaal straks te verpletten, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Zo ligt niet iedereen op één lijn met de organisatie en heerst er onderling spanning om hoeveel liedjes iedereen mag zingen.

Ondertussen ontpopt René le Blanc zich tot dé ster van het programma, waardoor zijn collega's groen zien. Dario verzint daarom een list om die gedroomde nummer 1-hit te scoren, gaat hem dat lukken? Rutger krijgt ook eindelijk zijn dik verdiende plantencontract, maar dat komt zijn relatie met Ivana duur te staan. Komt het weer goed voordat ze samen in de Ziggo Dome staan? 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het gaat niet zo goed met René Le Blanc uit Ik Geloof In Mij

Ik Geloof in Mij is vanaf maandag 8 maart elke week om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!