Beeld © RTL

Marjo emotioneel in Chantals Beauty Camper: 'Ik wil ertoe doen'

3 maart 2021 21:33

Woensdagavond was de eerste aflevering van 'Chantals Beauty Camper' te zien. In deze make-overshow geeft Chantal Janzen (42), met behulp van haar goede vrienden Fred van Leer (44) en Leco van Zadelhoff (52), mensen die het kunnen gebruiken een steuntje in de rug. De allereerste gast in de camper is hondentrimster Marjo, opgegeven door haar zoon Bart, die zichzelf het niet waard vindt om er goed uit te zien.

"Ik voel me gezien en dat gebeurt niet vaak"

Zodra Chantal voor de deur van haar hondentrimsalon staat, schrikt Marjo zich een hoedje. "Wat kom je hier doen dan?" zegt ze meteen. Marjo is direct ontroerd als ze hoort dat haar kinderen haar hebben opgegeven voor het programma, omdat ze altijd zo druk bezig is voor anderen, maar nooit aan zichzelf denkt. "Dat raakt me wel enorm. Ik voel me gezien en dat gebeurt niet vaak."

Marjo geeft aan een vrij geïsoleerd leven te hebben gehad en dat honden haar erdoorheen hebben gesleept. "Als de honden er niet waren geweest, was ik er misschien ook wel niet meer geweest", zegt ze terwijl ze in tranen uitbarst. En terwijl Chantal de trimsalon van Marjo overneemt, mag Marjo zich bij Fred en Leco voegen, die haar onder handen gaan nemen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chantal en Leco geven make-overs in Chantals Beauty Camper

Zodra Leco in gesprek gaat met Marjo, raakt hij een gevoelige snaar. "Wanneer heb jij je voor het laatst knap gevoeld, dat je ertoe doet?" vraagt hij haar. "Dat is wel heel lang geleden", bekent ze vervolgens. Daarna barst ze in tranen uit. "Ik heb in mijn hoofd dat ik groot en lelijk ben." Gelukkig is Leco er om haar gerust te stellen. "Ik vind je heel knap. En geloof me, aan het eind van de dag zie jij het ook." Ook in gesprek met Fred komen de tranen bovendrijven. "Ik wil er gewoon toe doen", zegt een geëmotioneerde Marjo. "Ik ben opgegroeid met het idee dat ik er niet bij hoor.

Als Leco en Fred klaar zijn met de make-over van Marjo, valt niet alleen Chantals mond open, maar ook die van Marjo zelf. "Ik voel me sexy", zegt ze gelukkig. "Dit was de schop onder m'n kont die ik nodig had." En ook Marjo's kinderen zijn onder de indruk van het resultaat. "Wat zie je er bloedmooi uit", zeggen ze allebei. En Marjo zelf zegt: "Ik ben in een paar uur tijd echt gegroeid."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chantals Beauty Camper vertrekt: 'We zetten mensen in hun kracht'

In de video hieronder vertellen Chantal, Leco en Fred meer over hun spiksplinternieuwe programma.

Chantals Beauty Camper vertrekt: 'We zetten mensen in hun kracht'

02:29

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!