Alisa en haar vriend Mehrshad in 'Steenrijk, Straatarm' Beeld © Talpa/SBS6

Alisa uit EOTB valt niet in smaak bij kijkers Steenrijk, Straatarm

04 maart 2021 12:01

Monique en haar kinderen Tristan en Boann mochten een weekje in het leven van Alisa Megastar en haar vriend Mehrshad snuffelen en andersom. De camera's van 'Steenrijk, Straatarm' hebben dat experiment vastgelegd, waarna kijkers met verbazing naar de uitwisseling konden kijken.

"Wat leven we in een trieste wereld"

Alisa en haar vriend Mehrshad leiden een riant leventje, zo bleek maar weer eens in Steenrijk, Straatarm. Het koppel wisselde een weekje met alleenstaande moeder Monique en haar kids Tristan en Boann. Voor Alisa en haar lief betekende dit een weekbudget van 85 euro, een periode zonder föhn, geen schaaldieren en een rommeliger huis dan ze gewend zijn. En dat valt de realityster zwaar. 

"Dit is geen huis om mooie foto's te maken", aldus Alisa over Moniques onderkomen. "Het was voor mij heel moeilijk om het allergoedkoopste te kopen. Dat is geen fijn gevoel, echt niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers Steenrijk, Straatarm ontroerd door kansarm gezin

"Meestal geniet ik van boodschappen doen, maar vandaag heb ik niet echt genoten", laat de realityster vervolgens weten. Haar houding viel bepaald niet in goede aarde bij de kijkers.

'Deze vrouw staat me tegen. Niet een beetje, maar gewoon op alle vlakken', bekritiseert één kijker de blondine. 'Wat leven we in een trieste wereld dat zulke lege opblaaspoppen rijk zijn geworden met Instagram en een voorbeeld zijn voor de jeugd', analyseert een tweede. 'Ik kan hier niet naar kijken', meldt een derde. 'Deze aflevering is wel de reden waarom mensen zo'n hekel hebben aan rijke mensen', denkt een vierde kijker. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rijke man in Steenrijk, Straatarm leefde jarenlang op straat

Monique en haar kids konden van Alisa's riante weekbudget van tweeduizend euro gebruikmaken. En dat lieten ze zich geen twee keer vertellen. Zo ging Boann op paardrijles en mocht Tristan zwaardvechten. Daarnaast gingen ze als gezin langs bij Alisa's beautysalon. Ook konden ze eventjes flink gaan shoppen en kwam er een Elvis-dubbelganger langs voor een partijtje. 

De hele aflevering van Steenrijk, Straatarm met Alisa kun je hier terugkijken. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!