Beeld © MTV

Ex on the Beach: Double Dutch komt terug! En op déze datum

04 maart 2021 12:48

De geruchtenmachine draaide al enige tijd overuren, maar nu is het eindelijk bevestigd: 'Ex on the Beach: Double Dutch' komt binnenkort terug op de buis! En we hoeven niet eens zo lang te wachten, want MTV laat weten dat het populaire programma vanaf zondag 11 april al te volgen is.

'Ook dit jaar wordt er gefeest, geflirt en vooral vakantie gevierd', klinkt het op de website van de zender. 'Maar niets is zonder risico want het humeur van de beruchte Tablet of Terror is dit jaar slechter dan ooit en gaat gegarandeerd voor een flinke dosis drama zorgen. Niet alleen de exen zijn klaar om de boel te verzieken, maar ook een hoop andere verrassingen en wendingen maken deze bohemian droomvakantie van de singles tot een ware ramp.'

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Alisa uit EOTB valt niet in smaak bij kijkers Steenrijk, Straatarm

Onder anderen Alisa Megastar was een van de regelrechte kijkcijferhits van het afgelopen seizoen. De blondine viel niet bij iedereen in de smaak - net als in de uitzending van Steenrijk, Straatarm waarin ze opdook - maar zorgde wel voor extra juice door haar extravagante uitspraken. Bovendien vielen er zelfs rake klappen in het afgelopen seizoen op het eiland. 

Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7 is vanaf 11 april elke zondag om 21.30 te zien op MTV.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!