Temptation Island USA Beeld © Videoland/USA Network

Gebrek aan respect in Temptation Island USA zorgt voor heibel

04 maart 2021 16:20

Jeugdliefdes Kristen en Julian zijn al elf jaar samen, maar toch twijfelen ze er nog aan of ze de volgende stap wel moeten nemen. Hun deelname aan 'Temptation Island USA' moet bewijzen of die besluiteloosheid terecht is. Hiervoor moet Kristen zich wel volledig openstellen - en daar heeft ze nogal moeite mee.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

"Denk je dat dit een spelletje is om verleiding te weerstaan? Dat is het niet, ik ben ook een mens"

Net als bij de Nederlandse variant vloeit de alcohol in Temptation Island USA rijkelijk. Maar dat valt niet bij elke deelnemer in de smaak. Als de single Evan voor wat sfeer wil zorgen met een 'champagnedouche', weet Kristen niet hoe snel ze weg moet komen. "Dit is ons huis, dat doe je hier niet", wijst ze hem terecht. "Ik dacht dat we in dit huis zaten met twaalf mannen, niet twaalf jochies die terug willen naar hun studententijd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Om deze 6 redenen mag je Temptation Island USA niet missen

Als Evan even later aan haar wil bewijzen dat hij wel degelijk volwassen is, moet ze nog steeds niets van hem weten. "Prima, ik weet het wanneer ik word afgewezen", neemt hij zijn verlies. "Dat kan ik wel aan. (...) Ik wilde alleen alle vijandigheid uit de lucht hebben." Als hij even later voor de camera zijn verhaal doet, blijkt dat het voorval hem toch erg aangrijpt. "Kristen lijkt nogal bekrompen. Ze is maar met één man geweest. Als je mannen leert kennen die anders zijn, kun je groeien. Maar als je daar geen zin in hebt, dan verdoe je hier je tijd."

Volgens Kristen ligt het probleem niet bij haar. "Je moet me goed behandelen", meldt ze. "Evan valt me aan, maar hij weet niet hoe ik me op dit moment voel. Ik wil niet meegaan in de onrust die hij blijft stoken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kevin en Eva van Temptation: 'Er is wel heel veel geknipt en geplakt'

Ook in de mannenvilla ligt niet iedereen bepaald op één lijn... Als Tom aangeeft dat het zijn doel is om samen met zijn vriendin Chelsea weer het programma te verlaten, wordt hij gecorrigeerd door single Maya. "Het doel is om iemand te vinden die bij je past", spreekt ze hem tegen - waarna de hel losbreekt. "Ik weet waarom ik hier ben", gaat Tom met haar in discussie.

Als hij uiteindelijk door het stof gaat en zijn excuses wil aanbieden, moet Maya daar niets van weten. "Je werd boos en liet het klinken alsof wij, de singles, je tijd niet waard zijn. Denk je dat dit een spelletje is om verleiding te weerstaan? Dat is het niet, ik ben ook een mens. Geef ons een kans, we zijn hier niet zomaar. Het is respectloos."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze singles vonden na Temptation tóch nog de liefde

De eerste twee afleveringen van Temptation Island USA zijn nu te zien bij Videoland, waar ook het meest recente seizoen van de Nederlandse versie te zien is. Meer sleaze & dirt over de kandidaten en de vrijgezellen van dat seizoen vind je Love Therapy. Bekijk de aflevering met Liyah hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!