Mike Big Brother Beeld © Big Brother

Mike over exit Big Brother: 'Wist dat het zou ontploffen'

05 maart 2021 16:25

Tijdens de 'Big Brother'-liveshow van donderdag 4 maart werd duidelijk dat Mike de zevende afvaller is. En daar is 'ie stiekem wel blij mee. "Ik wandel met het gelukkigste gevoel naar buiten", aldus de verliezer. Zijn medegenomineerde Matt mag van de kijker in het huis blijven.

"Ik kan nog steeds iedereen aankijken en ik denk dat dat het belangrijkste is van dit spel"

Vlak na zijn exit vertelt Mike met een opgeheven hoofd de villa te verlaten. "Geluk en blijdschap overheersen", stelt hij. Wel vond hij het afscheid moeilijker dan verwacht. "Je zit daar en je voelt dat mensen je weg willen hebben. Daar heb je vrede mee, want dat weet je. Ik heb het spel ook zo gespeeld, ik wilde ook mensen weg hebben - dat is het doel van het spel. Ik wist dat het een keer in mijn gezicht zou ontploffen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gemengde reacties op vertrek Mike uit Big Brother

De Brabantse Mike kwam op vrijdag 5 februari het Big Brother-huis in nadat hij door de kijker het huis in werd gestemd. Hoewel hij een grote vriendengroep heeft en een mensenmens is, was hij bereid om dit opzij te zetten voor het spel. Spijt heeft hij daar niet van. Mike: "Ik weet dat ik het spel hard heb gespeeld, maar ik heb het wel altijd eerlijk gespeeld. Ik kan nog steeds iedereen aankijken en ik denk dat dat het belangrijkste is van dit spel."

Het viel zijn medebewoners al snel op dat hij niet altijd even eerlijk was, en nadat Thomas en Jill door zijn stem samen op de nominatielijst stonden, was een nominatie onontkoombaar. "Dat voelde op dat moment al niet goed. Daarna kwam al vrij snel de clash met de groep en ik denk dat dat een verkeerde keuze van mij was (…) Ik ga ze allemaal terugzien. Ik hou echt van ze allemaal en het was een geweldige ervaring."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Brother-kijkers zijn Jill en haar 'walgelijke gedrag' spuugzat

Big Brother wordt elke werkdag om 21.30 uur en elke zaterdag om 18.00 uur uitgezonden bij RTL 5 en Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!