Beeld © RTL

TVOH-kijkers verward na ABBA-cover: 'Dit was toch vals?'

05 maart 2021 21:23

Vrijdagavond was de eerste liveshow van 'The Voice' te zien op de Nederlandse kijkbuis. Het vocale geweld vloog de kijker om te oren. Maar van de uithalen van één kandidaat was de kijker niet zo onder de indruk. Hoewel Nienke uit team Ali na haar optreden lovende kritieken kreeg van de jury, denkt de kijker daar anders over.

"Wij hebben de tv zachter gezet"

De beregezellige KLM-stewardess zong een nummer van ABBA. Jan als groot fan van de Zweedse band gaf aan dat hij het optreden van tevoren al mooi vond. "Wat ik knap vind is de opbouw. Je begint heel klein en pakt aan het einde echt groot uit. Dat is echt hoe Agnetha het vroeger ook deed. Misschien twee kleine schoonheidsfoutjes, maar goed." Haar coach Ali was ook dik tevreden over het optreden van zijn pupil.

De kijkers thuis was alleen minder positief gestemd over het optreden. 'Heeft jan wel hetzelfde gezien en gehoord als wij?' vraagt een kijker zich af. Een ander: 'Dit was toch vals?' Weer iemand anders zegt zelfs de tv zachter te hebben gezet. Een laatste stemt Nienke gerust: 'Je kunt veel beter.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

RTL staat achter keuze Waylon om TVOH-favorieten weg te sturen

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

TVOH-optreden Jasper abrupt onderbroken door coaches

RTL Boulevard sprak met de kandidaten vlak voor de liveshow. Dat zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!